Måndag

Så var det en ny vecka och skola igen. Måndagar är nog skönaste dagen även fast vi slutar 5. Börjar tio med kemi sen lunch och så har vi TEU som jag inte riktigt vet vad det är än, komstruktion tror jag. Och så sista lektion Fitness. Kan inte bli bättre, avsluta dagen med att träna !

Nu ska jag sticka ut och springa innan det blir mat

Söndag

Då var helgen snart slut igen, känns jobbigt att behöva gå tillbaka till skolan. Men det har vart en riktigt bra helg och jättetrevlig och mysig. I fredags var släkten här oh firade mig och även johan som det var ett tag sen man träffade. Malin Emelie och Ida räknas till släkten tycker jag men sriver ändå att även dom var här.
Fick en massa fina saker, mest pengar så nu kan jag nog köpa en dator som jag hade tänkt. Talar inte om vad jag gjorde i lördags, kanske skriver det sen får se, men antagligen inte.

Ska ju även tala om varför mina kompisar är världens bästa. Och det är dom såklart alltid, men dom var så gullliga natten till tisdagen, då jag fyllde år. Mamma hade lagt ut nyckel till dom så dom kunde komma in. Malin Emelie och Ida kom och sjäng för mig tolv på natten och hade med sig tårta och ballonger. Så det var bara för mig att kliva upp och äta tårta. Så gulligt av dom ! ;D

Kommr bilder sen :)

18 idag

Börjar med att säga grattis till mig själv, blir 18 idag. Mamma , pappa och alex väckte mig och firade mig nu på morgonen . Snart åker jag till skolan.

Sen måste jag säga att jag har världens bästa kompisar. Talar om senare varför, måste göra mig klar nu :)


Skolan

Började skolan klockan 9 idag. Det var segt, orkade knappt kliva upp i morse !
Var i aulan ett tag och sen gick vi med klassen och pratade en stund. Är redan less på klassen så undrar hur jag ska stå ut resten av året ...

Nu ska jag ochj pappa äta sen åker vi till köpis ioch ska fixa leg till mig. Har inte orkat fixa nått och känner att det är dags nu. Ska även köpa hårfärg för just nu är mitt hår grönt.. Den här gången blir det rött så färgen fastnar ! Ska se om Åsa färgar det åt mig sen .

Söndag

Började dagen med att måla huset, igen. När det var klart solade jag en timme innan maten. Fick sms av malin och hon ville att jag skulle komma till boulongern och spela volleyboll. Men när jag skulle åka så insåg jag att jag hade cykeln hos min moster så först var jag tvungen att gå dit och sen ta cykeln ner till stan!
När jag kom dit spelade dom inte ens så vi satt där en timme innan vi åkte hem. Orkade inte träna idag så jag och emelie åkte hit och bakade, Det behövs nu när jag snart fyller.
Emelie åkte nyss och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Förbereda oss mentalt inför skolan som emelie sa måste man kanske göra. Har en bok jag måste läsa till skolan börjar också. Seeegt !

Tävling

Har nyss duschat och ska äta snart. Har tävlat idag.
Skulle vara med i höjd och spjut men har ont i foten så det blev bara spjut. Kastade 30.06 vilket jag inte är ett dugg nöjd med , det var ett jättedåligt kast.
Däremot gick det bra för Malin Nilsson i diskus och hon persade så grattis till henne! Tomas sa även hur det gick för Linn men det kommer jag inte ihåg.
Snart kommer nog ida och får se vad vi hittar på ikväll . Kanske att Emelie och Malin Lindblom är med  också :)


Nån som vet?

Är det någon som vet vem [email protected] är ?


Fredag

Fick ett sms av mia i morse att hon var sjuk så jag kunde inte ha min första körlektion idag utan det blir på tisdag istället.
Vart med malin på stan idag och köpte lite småsaker. Sen åkte jag hem till andra malin och vart med henne en stund.
¨Får se vad som händer ikväll , antagligen ska jag vara med malin om inte en person får för sig att svara.. lär nog inte hända men får väl se !

Nu är det dags att äta, är riktigt hungrig.

Halkkörning

Var tvungen att kliva upp 6 i morse. Jag och malin skulle vara vid sibylla 7 för vi skulle åka på halkkörning.
När vi kom dit var Jimmy och DG också där så det var kul att köra med dom som man känner.
Det var riktigt kul och vi körde ungefär en timme var. Vi skrattade igenom hela banan.
Har legat ute och solat sen och ikväll blir det film hos Emelie med Emelie och Malin !


Tråkigt

Har supertråkigt. Alla är så tråkiga och ingen vill göra nått, roliga kompisar man har...
Nu åker jag och tränar , får väl se om det är någon som vill göra nått sen :)
Malin har match idag hoppas do´m vinner, den blir det lagfest för hennes del :)

Bio

Hade teorilektion idag med. Hon skulle förklara om datumparkering, men alla blev bara mer förvirrad än innan och tillslut satt vi bara och skrattade .

Snart kommer ida, vet inte vad vi ska hitta på. Hon ska iallafall med mig och träna innan vi ska på bio. Det blir Harry Potter ;D


Hemma

Är hemma från stugan igen . Har inte haft ork att skriva bara. Kom hem i söndags och vi har haft underbart där uppe !
haft teorilektioner nu måndag o tisdag oich har det resten av veckan med.
Nu ska jag fixa nått att äta :)

Träna

Kom hem från Lundins säljlager eller vad det nu heter nyss. Köpte ljuslyktor till stugan då pappa ska ha kräftskiva. Även såna lyktor som dom brukar ha i thailand som flyger. Blir nog mysigt.
Snart ska jag iväg på träning, måste bara äta först. Antagligen blir det spänst och styrka idag har sprungit en del nu senaste dagarna.

Film

Har precis kollat på film med Malin och Emelie , vi såg Vingar av glas. Det var hur längesen som helst man såg den men den är fortfarande lika bra och rolig .
Dom åkte nyss och jag är rätt trött. Funderar på att sova men vet inte om jag orkar ta mig till sängen ..

Kalas

Har för en stund sen tränat. Började med att hoppa höjd, vilket inte gick så bra. Och jag rev mig på mina nya spikar så nu har jag ett fint sår på benet !
Väntade till Emelie var klar med häcken och sen körde vi 4 st gräs stegringar.
Avslutade med styrka och sen cyklade vi hem. Kännde då att benen var riktigt sega !


 

Ska till min faster snart på kalas. Hon blir 40 idag. Grattis till henne!
Ska även till farmor och farfar och plocka lite hallon.

Ikväll blir det film med malin och kanske ida och emelie :)

Varmt

Ligger ute och solar, det är jättevarmt. Funderar på om jag ska åka och bada, men det är lite tråkigt att göra det själv så får se :) Ska träna snart också.


Göteborg, Tisdag

Vi började med att åka in till Göteborg och leta parkering. En gps är inte alltid att lita på kan jag ju säga. Vi virrade runt ett bra tag innan vi gav upp och försökte hitta själva.
På förmiddagen gick vi på Universeum. Det var väl inte jätteroligt men det var häftigt med alla djuren. Men svarta änkan och en annan jättestor spindel var inte så roliga att kolla på. Tur att dom var i bur!
Efter Universeum gick vi till stan och åt mat. För mig emelie moa och alex blev det donken medans föräldrarna åt på nån fin restaurang.
När Alex och föräldrarna senare skulle åka nått som hette paddan, tror det var en båt. Så gick vi tjejer på stan och kikade lite. Men ingen av oss köpte något, precis som sist.  Inte riktigt kul att vara i Göteborg utan att köpa ¨något !

När vi lessnade på stan och var lite trötta så bestämde vi oss för att gå på liseberg.  Det var sjukt mycket folk och man fick stå i kö i över en timme till allt man skulle åka. Så det blev inte så mycket åkande utan mest köande! Vi hann med Bergbanan,( eller lisebergsbanan tror jag den heter), Kållerado, balder, kanonen och extreme. Extreme hette också nått annat. Det var riktigt roligt och jag o emelie ska kanske dit i höst igen då det antagligen är lite mindre folk.
Jag ångrar att jag blundade genom nästan hela kanonen, så nu måste jag åka den igen så jag vet  om den var rolig eller inte.

När vi kom tillbaka till tältet hände inte så mycket . Vi gick och la oss nästan direkt.

:(

Varför ska jag sakna dig fortfarande, försöker låta bli att tänka på dig men det går inte !  ååh :(


Göteborg, Måndag

Kom ner på eftermiddagen och började med att gå på stan en stund. Ingen köpte nått och vi åkte till Åsa camping, riktigt mysigt men svårt att sova när man ska sova med Emelie. Hon sparkas hela nätterna !

Sol

Vi hade inte en enda dag med fint väder i Göteborg. Så det var skönt att få fint väder nu när man kom hem. Har legat å solat med emellie idag på en brygga.
Snart är dt träning :)

Hemma

Hemma nu ,, men orkar inte skriva nått idag får bli sen :)

RSS 2.0