I bagageluckan..

Jaha då har man letat halva dagen o hittar nyckeln i bagageluckan, bra gjort pappa!

Ska nog till forsbacka o plocka hallon hos farmor o farfar , sen sola o så blire stan :)

Borttappad bilnyckel

Hej
Kvällen igår slutade inte så roligt, hannas bilruta var sönderslagen! Idioter som gör sånt

Sen idag ringer mamma o väcker mig o säger att våran bilnyckel är borta. Har letat i flera timmar o hittar den fortfarande inte, så jäkla surt !

Åh , inte på bra humör idag !!!!

Grattis

Grattis till min moster Åsa idag som fyller år!

Började dagen med att åka till köpis med mamma. Skulle bara dit och handla present till Åsa men det slutade med att jag köpte två par skor också. Det var ett tag sen jag köpte det nu och  kände att det var dags ;)
Har sen städat mitt rum, vilket verkligen behövdes!

Snart blir det hoppa in i duschen för att sedan åka o fira åsa och senare ikväll blir det tacos hos emelie med henne, ida , hanna, johanna, jessica, issa . Tror jag det var iaf . Efter maten åker vi vidare till hedesunda för lite dans på ön :)



Bio

På dagen igår hände inte mycket alls, slappade bara för var trött efter den härliga fredagen och lördagen
Så igår kväll gick jag o Niclas först till Waynes innan vi gick på bio. Såg day and night , tror jag de va iaf. Den va superbra, verkligen värd att se!

Kom hem och somnade direkt och vaknade halv ett idag, snacka om att vara trött!

Snart bär det av till kusin och titta om dom är hemma :)

Söndag 25/7

Gårdagen var riktigt rolig med en massa nytt roligt folk. Det var dock lite tråkigt att jag inte kom in på slick men ändå rätt skönt för jag var inte så taggad när vi väl kom in till stan. Så jag åkte hem och sov istället vilket var underbart skönt.

Idag regnar det ute så är lite halvdeppig. Så tråkigt att bara vara inne och inte göra nått. Men får se kommer kanske på något kul man kan göra , om inte annat får jag väl åka till stan en stund.

Det var ett tag sen

Ja oj det var ett tag sen jag skrev nu.
Har varit både i Halmstad, Helsingborg, Danmark och i stugan uppe i Sundsvall så det har inte funnits någon tid alls till att skriva. Men gör ett litet försök nu att komma igång.
Igår vart det utgång med tjejerna. Riktigt roligt var det, dock gillar jag inte att det börjar bli så mycket 92or ute. Inte för att jag har något emot 92or utan för att det har vart så skönt att vara minst..  MEn det var riktigt kul iaf


Idag fyller Kevin o Robin 18 så ska dit snart och sen antar jag att det blir utgång idag igen.
Grattis till dom !


Halmstad

Det blir ännu en dag på stranden i halmstad med massor av sol och bad ! :D

Liten blandning

Så nu är håret färgat. Det vart varken brunt eller blont. Eller jo, en blandning. Ungefär som jag hade förra sommaren fast lite ljusare. Har ingen bild än så visar från förra året istället.

Idag måste jag packa för imorgon åker jag med malins familj till Halmstad o campar !



Lite ljusare än såhär är mitt hår nu :)


RSS 2.0