Onsdag 25/5 2011

Hej
Vart en bra dag på jobbet, plus att jag fick sluta kvart över 5 istället för halv 7. Sitter nu och väntar på att mamma ska komma hem så det blir  lite mat nångång !!


Vi åkte iaf till Sundsvall i helgen och det ångrar jag inte, vi hade supermysigt. Jag och niclas fixade till och med båten så nu går det att sitta i den igen.

Imorn är det torsdag, sista dagen på jobbet den här veckan för det är planeringsdag på fredag och det ska jag nite vara med på så det blir ledigt då, långhelg ska bli riktigt skönt !!

Gävle / Sundsvall

Vilket underbart väder det har varit idag !!
Började tidigt på jobbet idag så fick gå hem redan halv 2. Åkte då hem och bytte om och sen bar det av till Gavlestadion för träning med Linn. Det är alltid sån härlig känsla att komma dit, nästan som ens andra hem!

Nu sitter jag óch kan inte bestämma mig om jag och Niclas ska stanna hemma här i Gävle i helgen och hitta på något eller om vi ska åka till stugan i Sundsvall. Skulle ju faktiskt vara rätt så mysigt ändå, var nästan ett år sen jag var där så..


Beslutsångest -.- .....



Dags att sova ?

Jag är supertrött och redan klockan 8 höll jag på att somna. Men det är inte dags än  , sandra kom nu så blir lite prat med henne först

Torsdag 12/5 2011

Jobbat hela dagen. Började ju med regn men var riktigt skönt att solen tittade fram när man skulle gå hem .

Skickat tillbaka lite saker till nelly som inte passade också och nu har jag nyss ätit mat. Hoppas på att Niclas kommer snart men det vet man aldrig, lät på han som att han inte skulle komma...

O just ja, jag har bokat resa så nu är det mindre än en månad tills att vi åker till Alanya. Ska bli så himla mysigt. o det blir första gången för niclas att flyga sa det kan bli spännande. Fast han är ingen fegis så det ska nog gå bra :)


RSS 2.0