Söndag

Har haft fullt upp med att städa hela dagen. Vi var här igår innan vi var ut så de blev en del att ta reda på. Men nu är jag klar och sitter och kollar på tv. Blir nog bara att ta de lugnt hela dagen, är inte så sugen på att hitta på något. Får se om de finns något bra på tv ikväll kanske.

Grattis Johan!

Och idag blir Johan Berg 19 år !
GRATTIS :D


Projekt

Sitter i skolan nu på sista lektionen. Vi har PA och måste skriva om bland annat tvålens historia och om tillverkningen.
Det finns nästan ingenting om tvålens historia, i alla fall inte vad jag kan hitta. Så det är lite svårt att få ihop en bra och lång text. Och om tvåltillverkningen blir det ju inte heller så mycket eftersom vi bara ska tala om hur vi har gjort.

Aja måste fortsätta nu.
Grattis till Tim också som blir 19 idag. Ska dit och fira sen!


Solen skiner

Godmorgon! Idag är det riktigt fint väder ute, solen skiner men tror ändå att det är rätt så kallt ute..  Har nyss duschat och det är dags att gå ner och äta lite. Får se om de blir frukost eller lunch. Börjar 12.00 idag så det blir inge stress iaf.
Igår blev det ingen träning för dom små, hallen var avstängd på grund av rasrisk så det är bara att hoppas att den är öppen nästa vecka, eller ah kanske inte det är ju lov och vill helst slippa tänka på att man ska dit då!

Ikväll är det träning för oss, man får ju hoppas att de inte rasat in redan med tanke på vilken rutten hall vi tränar i..

Träna småbarnen

Dags att åka till Ludde och träna småbarn igen. Funderar på att köra något jobbigt med dom idag så dom blir lite trött, men får se.
Kanske man skulle vara med själv så man får lite träning :D

Sitter hemma hos Malin

Nu sitter jag hemma hos malin igen , hon är inte hemma än.
Duschade nyss o peter och johan håller på snickrar lite. Johan ska tapetsera o peter vet ja inte riktigt vad han gör. Snart kommer malin och så är det mat.'

Tog en promenad till skolan idag och sen en ner till borgis med, hade fitness där sista lektionen. Idag körde vi ett gympapass. Det var kul och svettigt men jättejobbigt var de inte, så får köra hårdare på träningen på onsdag, missar imorn då det är småbarnsträning. Måndagen efter lovet ska vi med fitnessen till Korpen och testa på floordance, får se va de är för kul , vet att vi ska dansa med paraplyer iaf ;)

Emelie vill åka pulka ikväll men vi får se hur det blir med de, vet inte om ja orkar :D

Trött

Ojoj vad jag är trött nu. Har inte sovit mycket inatt. Så går de när man inte sover hemma. Var ju även ut så de beror nog lite på det med.
Nu har jag precis duschat och tänkte städa klart mitt rum, men jag måste nog sova en stund först för ögonen orkar inte hålla sig öppna. Jag och Malin ska ju på Bio ikväll så det skulle vara bra om jag höll mig vaken under hela filmen ;)


Härlig kväll igår

Fredag igår, var i skolan och sen hem och skottade lite, packade ihop saker till kvällen och började locka håret. Åkte med 4 bussen till valbo för träning kvart i 5 , Emilias lillebrors hockeylag var med och tränade med oss. Och oj vad mycket roligare det var när man var så många. Saknar hur de var för nått år sen lite.
Efter träningen var det fixa sig och sen åka till Petra som hade party för att hon fyllt år. Vi hade jättetrevligt och åt god mat och så. Var även folk där man aldrig träffat förr vilket var väldigt roligt!
Åkte med tio i elva bussen in till stan och gick då på Goya, inte så mkt folk men det var rätt så roligt ändå.

Nu ska jag snart kliva in i duschen tror jag sen åka till Petra och hämta min väska som jag lämnade där igår. Blir Malin ikväll och sen får vi se var vi ska nånstans

Grattis

Grattis till Petra som blir 18 idag :D

Kvalitetsuppgift

Sitter i skolan och har teknikutveckling företagande nu. Ska skriva en kvalitetsuppgift om något vi köpt och är missnöjda med. Viste inte riktigt vad jag skulle skriva om men det fick bli klackskor. Så det här skrev jag, lite snabbt aldeles nyss.
Vi fick punkter vi skulle följa och skriva efter så det kanske inte är så lätt att förstå allt, men det ska nog inte vara några problem. Inte nå vidare bra text är det i alla fall.

Jag är besviken på alla klackskor som hela tiden går sönder. Spelar ingen roll hur försiktigt man går i dom så är klacken ändå helt nergådd efter bara en användning så då är det ju bara att ta sig till skomakaren och klacka om dom igen. Det enda jag gör åt saken när det händer är att gå och klacka om dom, orkar inte gå och klaga i butiken då det blir samma för alla.

Det är ju inte någon speciell tillverkare jag är besviken på eftersom alla skor jag köpt är det samma problem med. Tycker dom kan sätta dit ordentliga klackar på en gång.

Jag tycker inte heller att det är butikens fel för dom är alltid hjälpsamma, och jag vet ju nu att det är lika på dom flesta skor.

Skillnaden på produkten med hög och låg kvalitet är ju just det att dom med högre kvalitet kan man använda fler gånger innan dom behövs klackas om. Dom har helt enkelt valt ett bättre material redan från början.



Bra gjort Ferry

Tar mig lite tid att skriva, måste ju säga att det var så sjukt spännande lopp i herrarnas skidskytte. Å så bra gjort av Ferry, ett välförtjänt guld. Riktigt roligt för han

Nu blir det sova, har sovmorgon imorn men känner att jag inte vill sova bort dagen så sover heldre tidigt nu så kan man gå upp i tid imorn :)

GODNATT o SOV GOTT

Hemma hos Malin

Sitter hemma hos malin nu ska snart åka hem , träkigt bara att bussarna går så sällan !
Har nyss kollat på mammas lilla skönhetsdrottning, det är ju hemskt hur mammorna behandlar sina barn.

Skriver kanske mer när jag kommer hem ifall jag orkar annars godnatt

Sommar

Sitter och kollar på OS nu, Skönt med guld till charlott kalla !
Samtidigt sitter jag och kollar på bilder på datorn och oj vad jag blev sugen på sommar nu ! Sola, bada, slippa alla tjocka kläder, varmt och ljust. Kan ju inte bli bättre, men det är ju inte allt för långt kvar nu så man får väl helt enkelt stå ut ! :)





Skulle va skönt att få lite färg på kroppen med !


Brottning

Har CAD nu Men den slutar nu, ska upp till nånstans vid john bauer och ha brottning med fitnessen nu, ella ska hålla i det, blir nog kul men kommer antagligen ha enorm träningsverk imorn !:)

Byta bild

Har ju lyckats byta bild nu och göra om lite men det ser inge bra ut så gör en ny nån gång då jag orkar. De får duga ett tag
Är trött nu och orkar inte skriva nå egentligen, vill bara sova men ska försöka lite

Idag Har jag hunnit med att splea bowling på morgonen med Gustav Åsa Totta Mamma och Alex. Jag var bättre än jag trodde med tanke på hur dålig jag vart på det senaste gångerna och även fast jag kom efter mamma och alex så var det rätt b ra ändå. Gustav var så glad att vi var med så det var jättekul.
Åt på donken och sen hem oc byta om för att åka längdskidor. Hämtade upp emelie, jag mamma och alex och så åkte vi till Högbo och åkte skidor. Åkte 5 km men det räckte bra för idag, får åka längre nästa gång. Emelie var väldigt duktig måste jag säga och hon hängde på rätt bra ! :)
På väg hem stannade vi och hämtade träningsskor hos emelie och medan hon var inne tänkte jag att jag skuille öva på att backa lite. Kollar man så är det säkert märken i alla snöhögar, körde så sjukt dåligt å vi bara satt och skrattade åt mig. Haha !
Väl hemma bestämde vi oss för att vara ännu duktigare så satte på oss träningsskorna och så ut och sprang. Vet inte hur långt det blev, men det var i vilket fall inte kort. Känner mig lite duktig nu men har dock lite ont i benen och kan tänka mig att det kommer bli värre!

Fick god mat nu på kvällen och en ros av mamma o pappa och trisslotter. Så gulligt av dom! och just ja , det är ju alla hjärtans dag idag, har inte ens tänkt på det.
Kollat på OS lite också och sen blev det nån dålig film med emelie. Hon åkte för bara en stund sen så nu är de dags att sova, ny vecka och tillbaka till skolan imorn. Jobbigt men så är dt

Godnatt och sov gott :)

Rast

Dagen började med att jag mådde riktigt illa när jag vaknade, kändes inte heller som att jag skulle orka ta mig till skolan. Nu är jag här i alla fall och vi har haft svenska och matte hittills idag, nu är det lunch i över en timme vilket är väldigt segt, nästa lektion börjar 13.10. Får fördriva tiden här vid datorn tills att vi börjar.


Effektiva

Åkte till skolan med halv 12 bussen, började kvart över tolv idag. Nu sitter vi och har konstruktion men är lite effektiva så medan millan gör konstruktionen jobbar jag lite på vårat projekt. Ska skriva om tvålens historia men det är lite tråkigt, för hittar nästan ingenting om de..

Åker snart hem och hämtar träningskläder sen åka till köpis med ida, ska kolla på ett par skor. Efter det blir det mat på IKEA och så ikväll träning.


Godmorgon

Vaknade för bara en liten stund sen och ligger fortfarande kvar i sängen. De är så skönt att bara ligga kvar ibland och idag passar de ju bra nör ja inte börjar förns klockan 12!
Ska försöka läsa lite i en bok som vi ska redovisa nu snart, den måste bli klar. Sen blir det frukost och så iväg till skolan.

Ha en bra dag !

Ny bild

Nu har jag fixat en bild till headern men får det inte att fungera så det tar nog ett tag till innan jag lyckas byta.. Aja jag försöker i alla fall.
Nu ska jag hjälpa mamma med hennes naglar !


Nyduschad

Dagen började med en svenskalektion som inte alls var nå jobbig. Bara disskutera några punkter om filmen vi såg förra veckan och sen gjorde vi inte så mycket mera. Andra lekrionen var CAD. Tråkigaste och slappaste lektionen vi har. Idag var det svårt också, fattade inte mkt alls men det var för att datorn krånglade tror ja. Sista lektionen var fitness. Först körde vi core , min mage höll på dö. Det var sååå jobbigt. Efter det körde vi boxning. Jag har väldigt ont i mina händer nu eftersom jag inte kan använda handskarna. Får kväljningar om jag använder dom så lika bra att låta bli.
Nu sitter jag här nyduchad å känner mig ren och pigg. Blir plugga nu en stund !

Ny design

Farmor och farfar är på väg hit så snart blir det mat. Riktigt hungrig så hoppas på nå gott.
Tränat två gånger idag, riktigt skönt. Vill verkligen träna riktigt nu så det är ju en bra början iaf. Men det är orken att ta sig tid att träna som inte finns. Man vill träna men orkar verkligen inte åka nånstans å göra de, å springa känns de som de skulle vara så kallt för att göra. men när man väl är ute så är det ju såå skönt !


Ska fixa ny design här på bloggen nu, den är väldigt tråkig så får se va de blir nu, kommer väl ta tid för jag är så seg men nu blir det iaf.
Kommer vara en av dom som finns medans jag fixar

Brynäs - Luleå

Ska snart iväg och jobba. Idag är det brynäs-luleå. Och det är första gången jag har koll på vilka dom möter, bra gjort !
Ikväll ska vi hem till emelie och äta och så blir det kolla på melodifestivalen.
Nu blir det lunch. Hej!

Uppdaterar lite

Ja det är väl dags att skriva igen. Har verkligen inte kännt för att göra det nu när så mycket har hänt. Tänker inte skriva nått om det utan låter bli att tänka på allt dåligt.
Idag var det skola. Hade konstruktion, matte och fysik. Segaste dagen i veckan kan man ju säga. Men idag gick det rätt bra för mig och millan i alla fall så det var skönt. Imorn har vi friluftsdag och vi ska upp till, jag vet inte va det heter men de ligger bredvid läkerol arena iaf. Börjar 12 och ska spela i två timmar.
Blir dusch och sen ska jag, malin, elisabeth och antingen mamma eller mormor ner på stan och kolla balklänningar. Börjar verkligen bli dags att ta tag i det nu. Så hoppas de finns nån fin kvar så man slipper bli utan.
På kvällen blir det träning på tibnor, om jag känner mig helt frisk, vilket jag hoppas att jag kommer göra !

Idag har jag även tränat småbarnen igen. Körde hindernana och något i stil med reaktionsstarter. Även några lekar blev det. Dom var rätt lugna idag och det var inte alls jobbigt att hålla i träningen idag. Tror att alla tyckte det var roligt så det var bra.
Nu ska jag snart lägga mig och kika på tv en stund. Hade tänkt plugga lite men det finns ingen ork för det så får se om jag tar mig tid och gör det imorn istället..


Oj Skrev mycket mer än vad jag trode jag skulle orka. Ja, så ser min dag idag och imorgon ut iaf. Får väl se om jag´orkar skriva nå imorn och tala om hur det gick med allt.

RSS 2.0