Sova

Nu har jag nästan packat klart , men är trött så ska nog sova snart. Men får inte sova för tidigt, då kommer jag inte kunna sova i bilen imorn.
Godnatt

Packa

Nu ska jag packa, åker till Göteborg med familjen och familjen Domanders imorn ;D

Fåglar

Jag har inte sovit nå bra i natt. Vaknade flera gånger. Tror att min telefon ringde nån gång och att det kan vara därför jag vaknade. Men nu på morgonen sa mamma att två fåglar hade flygit in i vardagsrumsfönstret. Och det är nog antagligen därför jag har vaknat. Åh det var så synd om dom, en hona och en hane låg döda när vi kollade . Usch sånt tycker jag inte om även fast jag inte gillar fåglar.

Nu är det dags att slänga i sig lite frukost innan klockan blir allt för mycket! Sen blir det stan med Emelie och Malin :) 


Valbo Games

I helgen var det Valbo Games. Hela fredagen var jag funktionär i höjd. På lördagen var jag prisutdelare. Det var många som  gjorde bra ifrån sig och under lördagen tror jag det blev tre eller fyra Valbo games rekord.
På söndagen tävlade jag först på morgonen i höjd. Tangerat pres men är inte nöjd med det. Efter höjden kastade jag spjut och det gick riktigt dåligt, bara glömma det nu. Se vidare mot nästa tävling.
När jag hade tävlat klart fick jag vara funktionär igen för det var ont om folk.
I pojkar 15 höjd var det en kille som hoppade 2 meter. Han är bäst i europa just nu i sin ålder, och tvåa i Sverige genom tiderna efter Patrik Sjöberg. Det var riktigt roligt att kolla när han hoppade och han kan nog komma långt !

Idag Torsdag har jag bara hunnit måla lister till mitt rum. Ska till Emelie senare och ikväll är det gym. Känner  inte för det, jag har riktigt träningsverk men det är bara att köra ändå.


Lite bilder från Valbo games









Han som hoppade så högt, kommer inte ihåg vad han heter.


Ett bra Valbo games rekord!





Och sist en bild på en nöjd Stig efter tävlingarna. Han som ordnar med hela tävlingen !

Lat

Jag har varit lat och inte orkat vart in och skrivit, så tar igen lite nu.
Igår var jag trött hela dagen så gjorde nästan ingenting. Malin var här så vi bakade kladdkaka och kollade på film. En prinssessas dagbok blev det.
När hon hade gått satte jag mig ute en stund och såklart så somnade jag på en gång. Sov i 50 minuter och sen var det dags att byta om för att åka på träning.
Vi cyklade till träningen , för mamma hade frågat stig om det var träning, men sen när vi kom dit så sa han att det inte var någon träning och att han i så fall h ade sagt fel till mamma. `Blev lite less men det var ju bara å cykla hem igen!
Satte mig och spelade Guitar hero tills jag gick och la mig. Har bestämt mig för att jag ska bli bättre än alex på det .

Idag är det Valbo games så jag ska upp till Gavlestadion och vara funktionär. Jag tävlar inte förns på söndag.
Idag är jag funktionär i höjd och  imorn är jag prisutdelare. Blir nog roligt.
Skönt att jag inte behöver vara där förns klockan 5 idag, det är riktigt fint väder så vill passa på att sola en stud när man kan.
Sen ikväll blir det bara ta det lugnt med emelie, vet inte riktigt än vad vi ska göra men blir väl film eller något.

  

Tråkigt

Det gick inte så bra för mig igår , jag förlorade fotbollsgolfen. Men det var riktigt kul i alla fall . Vi hade fint väder hela dagen , det var bra så man slapp stå där i regnet.
På väg hem stannade vi i stugan för alex och robin skulle bada och så skulle vi äta. Vi hade otur med vädret där, det spöregnade! Men dom badade ändå och tror dom tyckte det var skönt.
Sen på kvällen var jag med malin. Vi kollade på Bäck och spelade kort sen gick jag och sov.

Idag har jag inte hunnit med något alls, sitter här och har riktigt tråkigt. Vet inte vad jag ska göra! Alla är upptagna idag så jag får roa mig själv. Kanske åker upp och tränar, det brukar vara bra tidsfördriv. Och så behöver jag träna nu inför Valbo Games som är i helgen.


090713

Vaknade av att telefonen ringde. Åsa påminde mig om att jag ska ta in posten hos henne, det hade jag helt glömt bort.
Så får ta cykeln om en stund och göra det, men först måste jag äta frukost.

Senare, vid lunch nångång ska vi åka och spela fotbollsgolf. Jag har en känsla av att jag kommer förlora !
Men roligt blir det nog ändå. Jag har ingen aning om hur det går till , men jag antar att man ska sparka bollen och så går det till på samma sätt som vanlig golf. Men det måste ju visa sig.


Måla

Har precis målat huset och har färg över hela mig. Jag tycker den mesta färgen hamnar på mig och inte på huset.
Nu måste jag skynda mig ner till stan flr att hitta present till mikaela , hon fyller 18 idag så ska hem tiull henne ikväll !

Trött

Har precis klivit upp. Är ändå trött fast jag sovit över tolv timmar. Får ta och göra något så jag blir pigg.
Ska ringa Emelie senare också men kan tänka mig att hon kommer sova i någon timme till så jag väntar med att ringa henne.
Nu är det dags för frukost i alla fall.


Haha en suddig bild på mig och mamma :D


Igen

Nu är det en sån här dag igen när jag inte orkar skriva. Känner bara inte för det även fast det har hänt en massa saker idag. Kanske skriver in det senare vi får se.

Jag är riktigt glad idag iaf , Lycklig :D

Sommarkväll

Har inte kunnat sova så bra inatt. Det var varmt och speciellt eftersom jag och malin delade säng.
Vaknade av att emelie kom in jättetidigt och väckte oss, så typiskt när jag äntligen kunde sova .
Vi gick ner och åt frukost och sen vart det singstar igen. Vi kommer ju inte ha någon röst kvar ikväll när det är Nanne på stan. Ska ner på sommarkväll sen.

Vi stack ut och sprang också. Tog 2.5an bara och sen körde vi smidighet, löpskolning och styrka. Det är rätt kul att se en fotbollspelare köra smidighet och löpskolning. HAHA , höll på dö av skratt :D, Vi hade kul iaf och tror även malin hade kul ;D

Har ganska nyss kommit hem och ska duscha och göra mig klar för att åka till malin igen. Ska ta med mitt singstar den här gången, vi har kört hennes låtar för mycket nu !

Det är även så att Sandra blir 18 idag, Så en massa GRATTIS till henne ! :D


Haha, ända bilden jag hittade ;D


Myskväll

Var ner på stan och kollade på tapeter. Äntligen hittade jag de också och nu kan pappa äntligen tapetsera.
Vi åkte in med ett bussen och emelie skulle ta spruta klockan tre. Efter det kom hon ner till mig och malin igen och vi gick på stan till klockan 6. Jag hade redan innan bestämt mig för att inte köpa något, men såklart så handlade jag ändå. Så typiskt mig, har ghandlat för mycket dom senaste veckorna.

Åkte hem och åt mat och träffade mamma en stund innan jag åkte hem till Malin. Emelie och jag bor här till på torsdag ,mysigt. Blir väl singstar eller nån film senare.

Nu ska jag gå och vara social :D


Vaken

Godmorgon!

Vaknade för bara en liten stund sen. Ska äta frukost och vänta på malin och emelie, sen ska vi åka o kolla på tapeter till mig. Hoppas pappa börjar tapetsera i mitt rum imorgon så jag får flytta in nångång ! :)

Sen ska vi kanske på bio får se om jag har pengar till det. Nu blir det frukost.


Hoppades på annat

Jag gick aldrig och la mig, men nu är jag less på att vara vaken finns inget att göra. Hade hoppats på annat...
Aja Godnatt

Club dead

Lånade en film av malin , så har  precis sett klart den. Den var inte nå bra , bara konstig. Rekomenderar den inte! Men jag har ju haft något att göra iaf ,nu när jag äntligen tog mod till mig... Mer säger jag inte. Malin vet ! ;D
Ska väl lägga mig nu har ändå inget bättre för mig.


Hos Malin

Gick snabbt på stan med emelie, skulle ju bara in på banken.
Åkte hem till Malin efter det och bakade kladdkaka. Eller ja det var mest jag som bakade och dom kollade på . Men den blev god och vi kollade på den till filmen hundtricket. Riktigt kul film :D
Emelie åkte hem direkt efter filmen för hon skulle på bio med hennes syster som åker till malta på onsdag och blir borta i tre veckor !

Jag och malin gjorde kebab och åt det nyss . Nu kommer Jocke så jag ska väl hem så jag inte stör ;D

Stan

Nu ska jag cykla ner till stan med emelie, hon skulle på banken. Sen blir det hem till Malin en stund innan hon ska dejta ;)

Hörs sen !

Parfymen

Var med ida idag, åkte till hennes bror och kollade på hans kattunge som föddes inatt. Den var så himla liten och söt jag blev helt kär i den!
Sen åkte vi tillbaka till Ida, hennes mamma hade kalas för hon fyllde år igår. Jag var tvungen att åka innan vi hann fika för jag skulle på träning, och imorgon åker hon till Italien i tre veckor :o kommer sakna henne sjukt mycket :(

Träningen gick riktigt bra och jag hoppade 55 lätt och ändå var dt bara träning.
Nu är det reklam därför jag hann skriva lite , kollar på filmen Parfymen på 4an. Ska tillbaka till TVn och kolla nu !

Lördag

Igår var vi i sandviken på fest hemma hos nån Max, det var kul ! Emelie taggad som vanligt ;D


Idag har jag vart ute i solen en stund tills det började spöregna. Städade rummet och hängde tvätt för attha något att göra. Ska snart hoppa in i duschen. Ikväll ska vi hem till Malin  på kalas, för hon fyllde år i veckan. Hoppas på en kul kväll med friidrottarna. Blir säkert bada i poolen också ! :D



Ice age 3

Kom nyss hem från bion. Den var riktigt bra och vi skrattade hela tiden ! Det var typ bara vi och småbarnsfamiljer där , vi passade in ;D haha,Filmen var verkligen värd att se , fast behöver ju inte gå på bio , men stämningen är ju lite roligare där och det är mycket roligare när alla skrattar

Nu funderar jag på att gå ut och gå men jag vet inte riktigt. Ska vara något om MJ sen på tv så ska väl kolla på det .

Orkar inte

Jag känner att jag inte orkar skriva nått idag, men det får bli kort ändå.
Vart på brämmen tills det blev dåligt väder, åkte hem till malin då och spelade kort.
Har nyss duschat nu och ska snart in på bio med ida emelie och malin. Ska se Ice age 3 ;D


RSS 2.0