Trött och ont i hela kroppen

Ligger och kikar på tv nu, nyss fångarna på¨fortet och time out, Nu är det nyheterna som gäller. Jag som aldrig brukar kolla på det ,v et inte va de är för fel på mig nu !!!

Har träningsverk i hela kroppen sen gymmet idag och igår och är trött s¨å¨blir snart till att sova :)

Tisdag 31/8 2010

Sista dagen i Augusti nu vilket enligt mig betyder sista dagen på sommaren. Inte roligt för som man såg fram emot sommaren hela året och så tar den slut så himla snabbt . Bara längta tills nästa år nu.


Annars så vaknade jag med träningsverk i typ hela kroppen, skönt för man känner att man har tränat men mindre skönt för at vi ska till gymmet strax iigen. Antagligen kan jag väl inte gå imorn men lätt värt det.

Nu blir de frukost :)


Ont i nacken..

Nu är det dags att krypa ner i sängen för att sova.
Men har så fruktansvärt ont i nacken så kan bara vrida huvudet åt ett håll, de är ganska jobbigt. Skulle behöva åka till Thailand och få lite av deras underbara massage. Tyvärr går inte de bara sådär ändå så jag får helt enkelt stå ut och hoppas på att det går över snart.

GODNATT

Gymma

De blev Gym med malin i valbo. Fanns ingen där så vi fick knacka på för att komma in. Men de löste sig och vi gymmade lite mer än en timme så nu kommer jag väl ha träningsverk i hela kroppen imorn. Men ingen vila för det, blir gym imorn också, dags att komma igång påriktigt nu '!


Duschen nu sen får vi se vad som händer. Nu får man iaf slappa när man har tränat !


måndag 30/8 2010

Godmorgon!

Känns som jag alltid skriover det så sent men nu har jag bestämt mig för att börja kliva upp i tid och göra nått om dagarna !

ska äta frukost nu och sen iväg för att träna med malin :D


Bridget Jones

Har nyss kollat klart på bridget jones dagbok. Nu blir det sova, godnatt :)

Mysdag

Gårdagen var väl inte toppen direkt och sluitade inte heller så bra men vadå, alla dagar kan ju inte vara bra och man kan inte vara sams med alla jämt heller.
Allt löser sig oftast bra ändå och idag har jag bara myst med Niclas hela dagen. Får se om han kommer hit sen också för att mysa ännu mer.

Annars ska jag försöka få mamma att spela nått spel med mig istället för att sitta här hela kvällen!


Lite TP kanske ;D


Ut och äta ikväll ?

Kom nyss hem från Albins cup. Va roligt de är att kolla på dom små  när dom spelar, dom är så duktiga !
Sitter och fixar med naglarna nu (igen), känns som att jag alltid gör det. Men har ´man inget annat för sig så.

Funderar på vad jag ska göra ikväll. Antingen ut och äta/fika med mamma och pappa eller så ska man kanske kolla vad min älskade pojkvän tänker hitta på .. Nått kul kommer jag säkert på att göra iaf. De brukar lösa sig bra tillslut ! ;)


Match

Nu blir det åka och kolla match med mamma , albin spelar  Cup :)

Max med pappa

Var och hämtade cykeln sen blev de lunch med pappa på Max. Jag är väl inte så förtjust i de egentligen, äter heldre på donken men de fick bli max idag..
Ska hjälpa till å klippa gräset snart, testa nya gräsklipparen sen får se om ja kanske kollar om mormor o morfar är i stugan så man kanske kan åka dit oh hälsa på. Inget bättre för mig, alla är så upptagna hela tiden ..

Fredag 27/8 2010

Sitter och äter frukost , ska snart iväg och hämta min cykel med pappa.
Vet inte vad jag ska göra resten av dagen så himla dålig fantasi !!!!

19 År idag !

Godmorgon!
Vaknade nyss´så ska slänga i mig lite frukost och fixa mig sen in till stan för att äta med mamma.
Idag fyller jag 19 år , man börjar ju känna sig gammal :o

Senare på dagen blir de kalas med släkten :)





Jag och mina gulliga vänner förra året, dom väckte mig 24.00 och kom med tårta !


gästrikecup

Ska upp till gavlestadion och jobba lite nu på gästrikecupen sen hem och sova. Ska berätta sen också vad som hände nyss för mig och malin men hinner inte nu !


En bra dag !

Dagen började med en massa mys med min underbara pojkvän <3

Tog mig sen till emelie för en promenad som blev lite mer än en timme idag bara, igår var vi ju ute 2,5 timmar. Men de var skönt att komma ut och det är riktigt fint väder idag.
Träffade åsa å gustav när vi var ute och gick också så pratade lite med dom.

Nu skulle jag egentligen behöva åka till staduim för att söka jobb men hinner inte det för ska laga mat till mig och bror och sen iväg på möte så Stadium får bli imorn om jag hinner det då.

Efter mötet ikväll ska jag hem till niclas, tror de blir film men vet inte, kanske ut på en promenad också. De skulle vara skönt !



Sovdags

Vart i stugan o hjälpt till lite idag sen inte gjort så mkt mer :)
Blir sova nu för har inte mått riktigt bra idag, så blir det en promenad med emelie imorn bitti !


Godnatt :)

Fixaa

Nu blir de åka iväg med malin för att fixa till ikväll :)


Bokat bord

Var på stan och shoppade lite och hittade även present till ida.
Bokade bord på los sombreros så blir mat där sen brända och avslutar på slick!

Men nu blir de fixa sig för att åka till Malin innan :)




Köpa present

Ska ner på stan nu med emelie och malin och kolla efter nått till ida. Ska ut och äta och fira henne ikväll. Men först blir de lite solarium som verkligen behövs. All färg är snart borta så bättra på lite blir skönt.



Himlen har öppnat sig

God morgon
De är helt sjukt va de regnar ute. Såhär brukar de regna i fem minuter och sen sluta men det har hållt på hela morgonen och säkert hela natten.
Positivt att man slipper vattna gräsmattan men sen fanns det nog inte så mycket mer positivt med det. Blir väl sitta inne hela dagen framför en film eller nått :)



Tråkiga dagar

Det finns verkligen ingenting att göra om dagarna så jag försöker sova så länge som möjligt för att dagen bara ska ta slut. Nästan alla mina vänner är tråkiga och h ar typ aldrig tid eller så vill dom helt enkelt inte göra nått. Vad vet jag.
Idag får jag väl spendera dagen på studsmattan. Inte sådär superkul ..

Blåsigt på stranden

De var mysigt på brämmen men nästan folktomt, antagligen för att det blåste så mycket.
Gjorde vindskydd av allt vi hade med oss men ändå blåste det. Vart ändå ganska varmt och vart där hela dagen.
När vi kom hem fixade jag mamma o gustav med studsmattan så nu står den uppe också. Kanske ut och hoppa lite imorn så man får sig lite träning !

Nu blir det sängen, Godnatt

Stranden

Åker till brämmen nu med familjen, gustav och malin.
Ha en bra dag :)

Kräftskiva

Har legat i solen i några timmar nu, ganska så skönt men man skulle ha varit på en strand för det var lite för varmt, man hade velat ta ett dopp ibland!

Nu blir det göra sig i ordning för kräftskiva med familjen Steinwall . De blir både Mys och Mums ! :D



Båttur med flickorna

Hahah hade skitkul på båtturen med emelie och ida igår !
Började med att vi skulle lägga i båten, ja då drämmer ida i en åra i mitt  bakhuvud, de gjorde ju ganska ont kan man ju säga!
Väl i vattnet med båten trodde ida att vi skulle sjunka så hon flög ur båten och på vägen sparkade hon mig, den här gången på armen.
Vi tog oss ut på havet och hade jättemysigt och sen  rodde vi (jag) tillbaka i kolsvart mörker . Läskigt o kul.

Resten av kvällen var väl sådär men jag har sovit många timmar inatt vilket jag verkligen behövde!


Vara med vänner

Åkte o skulle bada med mamma idag men när vi kom till furuvik var det som att alla moln hade sjunkigt och lagt sig på marken, som en tjock dimma. Det gick inte att vara vid havet så det vara bara att vända och åka till Duro och bada istället. 4 mils omväg men de gjorde ju inget !

Ikväll blir de vara med Emelie och Ida ! (äntligen:D) Kanske blir fler, ingen aning om vad vi ska göra faktiskt . Något kul blire ;)



Mina normala vänner ! ;)


Orkar inte skriva

Orkar inte skriva nått idag , de blir bara en lugn hemmakväll med lite film .

Det är kvavt

Ja nu har jag städat klart, de var ju skönt att ha det gjort iaf när man ändå inte hade något annat att göra. Men det var riktigt jobbigt, det är fruktansvärt kvavt ute så det blev väldigt varmt när man städade. Duschen nyss var välbehövd och nu känner man sig pigg o fräsch igen och kan göra någonting utav dagen :)

Alla jobbar..

Ja idag jobbar alla mina kompisar , det är skittråkigt och jag har inte en aning om vad jag ska hitta på!
Kanske åka ner till stan och köpa en almanacka, så får jag börja planera mina dagar!

Nä kanske städa lite de ända jag kan komma på just nu :/



Hjälper till lite

Dagen har mest bestått utav att sitta inne, har varit jättetråkig idag. Men så under dagen ringde min telefon och sofia ringde och undrade om jag kunde komma o hjälpa till med gästrikecupen. Så jag åkte upp till gavlestadion och hjälpte till där i några timmar, ganska roligt faktiskt men det tar lite tid när man får göra allt jobb själv.
Ska hjälpa till tre tisdagar framöver också, men har man inget bättre för sig så ställer man ju upp !

Nu är de dags att sova, tvivlar på att niclas kommer hit men man kan ju alltid hoppas ! :)

Promenad mitt i natten?

Jag som skulle gå och lägga mig nu men icke. Jag som är mörkrädd ska ut och gå. Niclas tvingar med mig, vist de är inte mitt i natten men de är ändå läskigt. Hoppas de blir typ 500 mete och sen vända !

Trötta dagar

Låg o sov länge idag o när jag vaknade orkade jag inte kliva upp heller. Men nu ångrar man sig nästan , slösa bort en hel dag på att bara ligga i sängen. De är ju perfekt väder för att sticka ut och springa så det är väl det man ska försöka ta sig ork till att göra. Sen efter man vart duktig kan man sätta sig och glo på tv eller göra något annat tråkigt !

De fina vädret håller i sig

Ja man kan ju inte klaga på vädret nu i alla fall. Vart en dag på stranden idag igen , o även fast de blåste ganska mycket så var det varmt. Så skönt.
Ikväll åker jag  med niclas å hans kompisar till fågelsundet, så nu hoppas jag på bad vid klipporna!

Ha en bra helg :)



 


Badar i det fina vädret

Kom precis hem. Jag och mamma har vart på Brämmen hela dagen, så himla skönt var det. Max 5 moln på hela dagen, äntligen lite sommarkänsla igen. Kan ju hoppas att v i får nån mer sån här dag den här sommaren iaf. Tyckte jag såg att det skulle bli fint imorn och lördag så hoppas på det !




Köpis

Nu blir det åka till köpis med Emelie, eventuellt stanna o sola på vägen :)

Twilight filmerna

Godmorgon
Sitter och flyttar filmer från mammas till min dator. Ska kolla på första två twilightfilmerna idag o imorn med malin och på torsdag blir det bio för att se den tredje.

Om en stund tänkte jag även åka upp till gavlestadion igen för att träna lite. Idag ska jag nog kasta lite spjut men får se hur de går, har ganska mycket träningsverk sen igår!


Riktigt skönt!

Igår hade jag en supermysig kväll med världens bästa pojkvän, kollade bla på Johnny English.

Idag har jag varit på Furuvik med åsa mamma o gustav. Kollade på djuren och åkte lite karuseller med Gustav. Kom hem o viste inte vad jag skulle göra så bestämde mig tillslut för att åka till gavlestadion och träna lite. Var där och tränade i 2,5 timmar. De var riktigt skönt o ganska jobbigt. Men träning ska vara jobbigt o har jag ork imorn bitti så ska jag ut och springa lite :)

Nu blir det kika på alice i underlandet !





RSS 2.0