Hemma på Duro

Kan skriva lite ändå , åkte till radhuset och hälsa på moster så kan passa på att skriva lite här.
Sista dagen var idag i skolan innan Spanien. Rätt segt när det var så varmt ute , man ville bara vara ute och njuta av vädret. Men det kommer jag förhoppnings får göra nu i 11 dagar i Spanien också så det gjorde inte så mycklet.
Ska till malin och säga hej en snabbis nu och sen ska jag och mamma till köpis och handla det sista innan vi åker.

Ha det så bra här hemma i Sverige medans jag och friidrottskompisarna tränar och njuter av värmen i Torremolinos ;)
Hejdå:D

Inget internet

Har fortfarande inget internet hemma så kan fortfarande inte skriva. Åkter till spanien imorn på träningsläger också så kommer inte skriva därifrån heller, kanske om jag går in på datorn lite snabbt bara. Förmodligen fungerar internet när vi kommer hem den 8e maj. :)

Flyttar

Skrev inget igår och blir nog inte mer idag heller är mitt i flytten och har inte tid. Fungerar datorn imorn i nya huset så skriver jag då :)

Helt slut

Nu kan man snacka om att vara slutkörd. Dagen började med att jag skulle kliva upp halv fem för att inventeringen började 6. Självklart lyckasjag göra något fel. Ställde såklart klockan på 05.30 istället för 04.30, vilket var otroligt dumt. Hann som tur ändå och var inte så trött första timmen under inventeringen.Vid fikat halv tio Kändes det att man inte var riktigt pigg, och det var inte helt fel med frukost då. Det tog inte alls lång stund att göra klart allt och vid halv tolv fick vi sluta och gick då och åt på donken. Sen åkte vi hem,men bussen körde lite fel så vi fick en extrarunda med den ;)
Jag och malin tyckte de va bra väder så vi tänkte passa på att sola lite, men så fort vi kom ut så gick solen i moln och kom inte fram igen. Inte så lyckad solning. Vi satte oss och spelade kort istället och efter en stund kom filip och var med också. Inte så roligt för han vann varenda gång.

När det var dags för träning insåg jag att ja inte hade någon skjuts och var därmed tvungen att cykla. Vilket inte hade gjort mig något i vanliga fall men punktering passar inte så bra när man har bråttom. Fick ta lillebrors BMX oh trampa snabbt. Jag var i Valbo på en kvart vilket nog är rekord för mig! Benen var helt döda och då var det ju dags för intervaller. Tur att det var i nedförsbacke idag i alla fall. Dom gick rätt bra även om benen inte ville vara med i slutet. Efter intervallerna gick vi till gymmet och körde där ungefär en timme. Tog det väldigt lugnt idag, men det tycker jag ja förtjänade med tanke på dagen.
Efter träningen hade vi möte om lägret, vilket är väldigt nära nu. Tog inte så lång tid och sen var det dags att sätta sig på cykeln igen och trampa hemmåt. Det tog kanske 25 minuter på vägen hem för benen vaar inte riktigt pigga.

kom ganska nyss hem och ska ta något att äta innan det är dags för duschen. Pappa tjatar på mig också att jag måste tömma allt idag för imorn kör dom upp allt till huset. Man skulle kanske ha gjort lite mer tidigare istället för att bara skjuta upp det hela tiden.Så det blir nog inte till att sova tidigt idag heller!

Imorn ska jag vara hos Patrik Melin klockan 8 för att fixa med hälen och klockan tio ska jag vara på hälsocentralen och kolla om dom har inflamationshävande. Patrik rekomenderade inte kortison så då tar vi inge sånt heller.  Vi måste även växla pengar så man har till lägret och sen är det flytta som gäller så jag har helt klart fullt  upp !

Nu dags att äta, duscha, packa och sen sova :D
Godnatt :)

Sov gott

Träningen gick riktigt bra. vilket jag inte hade räknat med. Hoppade höjd och även om skorna gjorde ont så gick det att hoppa , så nu är jag glad :D

Jag måste sova nu för ska kliva upp 5 imorn :/


Så Godnatt :D


090422

Var på studiebesök idag med klassen. Helt värdelöst, och hon som skulle berätta om allt var helt virrig och kunde ingenting! så det var tråkigt. Men det var sista dagen för mig i skolan den här veckan iaf. Ska inventera på stadium imorn så man tjänar lite pengar, och sen på söndag så har vi komp från projektet och matten är flyttad, så vi är lediga då vilket inte är helt fel. Så nu har jag bara måndag kvar i skolan, för på tisdag åker vi på träningsläger till Torremolinos, Spanien :D längtar ! :D
Jag ska börja packa resväskan nu, och då längtar man ju ännu mer.

Om en halvtimme kommer Emelie och hämtar mig så är det dags för patrikträning. Ska testa hoppa lite höjd och se hur hälen känns nu inför lägret. Jag är rätt säker på att den kommer att göra ont. men det kanske bara är bra eftersom jag ska till helsocentralen på fredag och kolla den. Förhoppningsvis får jag en kortisonspruta så att jag kommer kunna träna fullt på lägret.
Jag pratade även med Tomas igår och har jag tur så ska jag få massage på ryggen så alla spänningar och knutar försvinner.


Har nyss skruvat ner alla hyllor från väggarna i mitt rum, och just nu ser det väldigt tomt ut, kommer nog sakna att bo här, har ju aldrig flyttat förut. Och så  har flyttkartongerna tagit slut så nu kan jag inte packa nå mer idag heller. Få bli imorn :)

Dags att byta om för träning nu, :)

Illamående

Träningen gick inte alls bra, mådde illa , kände mig svimmfärdig och skakade i benen. Det beror nog på att jag bara åt vofflor innan så  jag får skylla mig själv.

Nu ska jag kolla på andra avenyn, sen blire en dusch och kl 21 är det Desperate housewives :D

Backträning

En lugn dag i skolan idag vilket självklart var väldigt skönt. Lånade även tredje boken av twilight, Ljudet av ditt hjärta heter den. Så det är vad jag har gjort i idag i skolan, suttit och läst den boken. Riktigt bra är den!
Har inte kollat hur det gick med besiktningen av huset, men jag tror att det gick bra :)

Snart ska jag och Malin iväg till valbo för att köra intervaller. Idag är det backe som gäller :)

Trött idag

Hade problem att kliva upp. Var så trött! Tur att alex är seg på stänga av sin klocka annars hade jag försovit mig.
Idag ska vi tömma skåpen i skolan, dom ska flyttas.
Var med Emilia på stan igår efter skolan och bytte mina shorts till ett par röda, lite olikt mig men de blir nog bra:P

Det är även besiktning av huset idag så går det bra får vi flytta in ikväll :)
Nu  är de dags för frukost
Ha en bra dag :)

Godnatt

Vart på yoga med emilia, inte riktigt min grej, men men kul att testa i alla fall! nu ska jag sova :)

Godnatt !

Ny vecka

Jaha då var det måndag igen. Vi börjar 10 på måndagar så det är skönt att inte behöva gå upp så tidigt. Idag ska dom flytta skåpen, jag hoppas dom inte hunnit flytta mitt för jag har alla saker kvar i det. Sen på idrotten idag ska jag och emilia förmodligen göra jojjotest. Är inte taggad på det men måste ju göra det nån gång.

Dags för frukost nu sen skolan. Ha en bra dag :)

Känns bra !

HAHA yees äntligen erkände Emelie att det är 9 dagar kvar och inte 8, vilket gör att hon har erkännt att hon har fel ;) Jag är sååå lycklig :D Nu ska jag sova godnatt:)


Gossip Girl

Efter vi hade fikat åkte jag och emelie hem till mig och skulle packa. Men fick ingen hjälp av henne så det blev inte så mycket gjort ;D
Sen kollade vi som alla andra söndagar på Gossip Girl. ;) och så efter det blev det wipeout. Och nu börjar nog det där filip och fredrik :D


Fika med Emelie och Matilda

Mitt i packningen så råkade jag somna, bra Carro!
Har bestämt med Emelie och Matilda att vi ska ner på stan och fika nu så fortsätter jag packa sen :D
Då lovade emelie att hjälpa mig, bara vi kollar på Gossip Girl ;)

Slottsstafetten

Klev upp 7 imorse. Det var ju lite halvt segt att behöva göra det på en söndag, men jag tog mig upp och JAG kom i tid till sportis för en gångs skull ;D De känndes ju rätt bra ;D hahah

Sen  åkte vi mot Uppsala där staffetten går runt slottet. Allard hade fixat så Johan Sundberg startade, så snällt av han! Sen var det Emilia på andra sträckan , som är backe, Allard på tredje som även är den längsta sträckan, Madde på nästa backe, Malin på femte sträckan som är rätt kort och lutar lite nedåt. Sista sträckan hade Linn där dt är trapp sista biten. Alla sprang riktigt bra och vi kom trea :D

Hemma nu och emelie kommer snart, vi ska gå upp till huset och kika lite. Sen måste jag packa igen -.-

Ont i ryggen

Tog lite vila från all packning och la mig i solen i en timme. Det beehövdes , jag börjar få riktigt ont i ryggen av allt bärande.
 Men nu har jag börjat igen. Det börjar kännas lite tomt i rummet, och ännu tommare kommer det att bli :p
Så nu ska jag köra igång igen ..

IKEA och jobbig lillebror

Var på IKEA med mamma och pappa och alex. Skulle köpa sängar. Och så har man sklart en otacksam tonåring till bror. Helt ointresserad! massa bråk.
Men jag är glad . Fick en 160 säng :D
Vi har kört upp den till huset och den står i rummet ! Nu har vi precis ätit och dragit igång med packningen på allvar.
Har redan packat tre kartonger ! Får tacka Malin för hjälpen :D

090418

SKa iväg till IKEA nu med mamma å pappa och köpa säng, Hoppas jag får så stor som jag vill :D

Fika

Är jättehungrig eftersom jag missade lunchen. Åt en risifrutti nyss men känns som jag borde köpa något mer om jag ska orka hela dagen.
Snart är projektet slut så snart slutar vi och får helg ;)
Idag är det besiktning av golvet i huset också, hoppas det går bra :D

Projekt

Sitter i skolan och har projekt. Har haft hjärt och lungräddning innan lunch i två timmar. De var lite segt att de höll på så länge. Men tycker att alla borde lära sig det, händer det något så vill man ju kunna rädda personen.
Snart ska vi redovisa lite för lärarna vad vi har gjort och ingen av oss vet vad vi ska säga. Det här känns ju inte jättebra,
Men dom här lektionerna är sköna i alla fall för man behöver nästan aldrig göra något. Tycker inte om min basgrupp, men idag när Emilia har svikit mig måste jag väl helt enkelt prata med dom eller vara helt själv.
Har matte efter projektet och slutar fyra. Den som har gjort schemat kan ju inte tänkt klart. Vem vill sluta fyra på en fredag?
Måste köpa nått att äta också för missade lunchen.

Sen vet jag inte vad jag ska göra ikväll heller för träningen är inställd. Antagligen är jag med malin och Emelie . Men vet inte vad vi ska hitta på. Dom får helt enkelt komma på något!

Ska skriva lite om vattenkraft nu. Hej!

Trötta ben

Hade intervaller klockan 7. Det var 2x10, 2x15, 2x20, 2x30, 1x45, 1x60 sen periodvila. Efter det var de 1x60, 1x45, 1x30, 1x20, 1x15 och 1x10. Det känndes i benen och speciellt sen ridningen i tisdags! Åkte ner till gymmet sen med Tomas, Benny, Emilia, Emelie och så var Andrea och Adrian där. Skönt när det inte är så mycket folk, så man slipper stå och vänta på maskinerna. Hade sån tur så vi fick skjuts hem av Tomas också. Tack Tack! Nu slapp vi gå i regnet.
Sitter och äter en banan nu och funderar på hur jag ska klara mig imorn  när Emilia inte är i skolan. Det kommer ju inte bli någon lunch för min del iaf..

Emelie har tjatat ett tag nu om att hon vill ha Måns låt så jag ska väl skicka den till henne då ! :)

En paus

Usch va tungt de är att packa och lyfta flyttkartonger. Får ju ont i ryggen av att bära dom upp för trappen. Det är såna här gånger man ångrar att man har valt rummet i källaren!
Nu är jag slut så tar en paus och fikar en stund så jag orkar fortsätta sen :)

Lucky

Kom precis hem från skolan. Hade sån tur så vi bara hade en lektion idag. Hålle på göra mat nu och ska strax äta. Ser att posten kom nu också så ska kolla om det kom nå roligt. Och sen s å har jag lovat pappa att städa ihop i mitt rum, så nu ska jag hålla va jag har lovat :D

Godmorgon

Har precis vaknat och ska alldeles strax göra frukost. Börjar elva idag och har bara biologi. Eventuellt har vi specialidrott men har ingen koll på om det är idag eller imorgon.
Det är mulet ute men jag hoppas det är rätt så varmt ändå, så jobbigt att ha mycket kläder på sig nu när man bara vill ha sommar!

Stockholm med pappa

Första dagen i skolan idag. Hade bara två lektioner så slutade halv tolv. Det var bra med en lugn start! Gick på stan en stund sen medans jag väntade på pappa.

Vid halv ett åkte vi till Uppsala och där köpte vi en toalett och en skottkärra. Åkte vidare till löplabbet och hittade ett par höjdskor, hade sån tur för det fanns bara ett par och det var rätt storlek och dm var riktigt billiga.
Men vi bestämde oss för att åka till stockholm för att se om vi hittade några andra som jag häldre ville ha. Det fanns inte nå andra bra höjdskor där, men eftersom dom vi redan köpt var så billiga så fick jag ett par allroundskor också.
Tack så mkt pappa :D

Nu håller mamma och Alex på att packa i Alex rum och jag å pappa ska ta lite fika :)

Desperate Housewives

Kollade på desperate nyss. Det är ju så bra. Det där träningslägret Gabrielle var på verkade ju rätt roligt ;D fast de är väl bara jag som är så dum som tycker det är kul att ta ut sig så man håller på dör ! ellr ja emilia håller nog också med ;D
Fattade inte om det var sista avsnittet för säsongen.. Någon som har koll ?

Och nu så var lovet slut också så imorn blir de till att kliva upp tidigt igen och ta sig till skolan. Hade väl kunnat få vara ledig veckan ut ändå!

Men ska till Stockholm med pappa imorn så har ju något att se fram emot ändå :D


Godnatt och sov så gott !

Rida i de fina vädret

Vid lunch åkte jag hem till ida och gick och hämtade hästen i hagen. Mötte emelie efter vägen och red med henne. Båda hästarna var helt tokiga , eller rut var som hon alltid är men den andra var galen. Kastade av oss hur många gånger som helst 
Men det va så skönt att rida i det fina vädret !
Vi red i två timmar och sen cyklade vi hem till emelie och solade på hennes studsmatta . Superskönt ;D
Var på gymmet och tog tid på Emelie när hon cyklade, och så va de nån snygging i blå tröja också  , haah :D

Nu ska jag hjälpa mamma å packa lite :)

Synd Emelie

Nu ä de kanske dags för mig att lägga mig också, emelie förlorade för en timme sen, orkade inte vara vaken längre än halv 1 ;P de var dåligt av henne :D såå ska bara sitta uppe en liten stund till n u ;) 
 
Godnatt

Tävling med Emelie

maten hor farmor och farfar var supergod !
Efteråt skjutsade vi alex på träning och åkte och hämtade min cykel hos Benny :)
Nu har jag tävling med emelie vem som kan vara vaken längst , hon kommer så förlora :D

Lite gjort

Nu har jag iaf börjat packa lite. Har packat alla spel och så rensat i garderoben. Så har hunnit en bit ändå. Snart ska vi till köpis, hämta pappa och sen åka och äta mat hos farmor och farfar :) tror mamma tänker köpa shorts till mig, hoppas det :D

Bad day

Har fortfarande inte börjat packa. Är helt nere, det måste bero på det dåliga vädret.. Kanske skulle ut oh gå en stund så man blir lite piggare. För just nu är det väldigt tråkigt.
Kanske skulle gå förbi Emelie och se vad hon gör för något, fast jag tror att hon pluggar .

Göra rent akvariet

Idag är det mulet ute vilket innebär att det inte blir nå sola idag. Skönt ändå att de är rätt så varmt ute.
Akvariet var så smutsigt så var tvungen att göra rent de. Och de är ju så äckligt, och inte luktar de gott heller ! Är i alla fall klar med det nu så nu är det dags att börja städa och packa lite tyckte mamma. Och jag kan hålla med, för de känns som att när man ska flytta så börjar man packa typ en månad i förväg och vi ska börja idag då det är fyra dagar kvar. Inte så bra kanske!
Så nu är de bara börja :)

Dålig på uppdatera

Åkte iväg till stugan tidigt imorse så därför har jag inte skrivit något idag. Min morbror fyllde år så vi firade han. En massa fika och tårta, inte helt fel! :D
Har vart helt underbart väder idag också så efter en stund när jag hade legat å solat ett tag så ville ja  hoppa i poolen och bada, men det var fortfarade is i den så det gick ju inte :( men tur var väl det , för jag vill inte bli sjuk till lägret!
Sen så körde jag hem ifrån stugan också, Så roligt och de gick jtte bra :D

Har vart med malin och emelie hemma hos malin och kollade på nån film på trean. Dom hade 18 barn, så sjukt mycket .Fattar uinte att man orkar med det :S och sen så när filmen var slut så spelade vi wii . Bowlade. Emelie hade sån tur i slutet, så orättvist. Hon gick om varenda gång !

Aja nu ska jag sova iaf, tänkte sova tidigt för första gången på lovet , skönt. Känner att jag behöver sova ut :)

För trött för att sova

Nu har lena o hasse vart här och vi har spelat så det kan låta. Jag o malin i ett lag, lena å mamma i ett och pappa o hasse i ett :P

Tomas Dileva klär sig serget xD jag fattade inte alls va de betyder :D hahah

 Nu är de dags att sova för jag ska köra till stugan imorn!

Bikini på

Intervallerna var riktigt jobbiga, men de gjorde inte så mkt, skönt att träna i det fina vädret :) kastade lite spjut också, roligt :D
Har legat ute i solen i två timmar också , det var så varmt så man var tvungen att plocka fram bikinin ! Så härligt. Nästan lite utomlandskänsla, och nu är det bara 17 dagar kvar till Torremolinos,.

Sitter och väntar på att malin ska äta nu sen får vi se vad som händer. Nån som ska göra nått kul ? :D


Godmorgon

Vaknade för ungefär en timme sen och åt frukost. Såg också va fint väder det var ute så är det såhär om nån timme fortfarande så blir det sola. Nu ska jag sticka iväg och springa intervaller :)

Blöt och vattenpölar

Har vart i Sälgsjön nu med micke och så tror jag att en hette jimmy, nån kallades för kocken och så var det två till .
Trevligt var det, men jimmy var så sjukt full :D vi la  han i bilen och när vi skulle kolla hur han mådde så var han borta. Fick hoppa in i bilen och börja leta efter han i skogen. Som tur va hade han i nte hunnit nå långt men han var riktigt blöt. Förmodligen hade han trillat i alla  vattenpölar som fanns på hela vägen.
Hans mamma var lite smått arg på han n är vi lämnade av honom. Det va lite synd om honom när dom andra fick han att dricka så mkt.
Nu har dom nyss lämnat av mig här hemma och jag ska sova.





Godnatt :)

Spännande

Åker till Sälgsjön nu med micke och några fler. Får se vad som händer där .. Ha en trevlig kväll,

Långfredag

Som väntat så somnade emelie när filmen började igår. så stängde av och sov istället :)
Har vart på köpis och på stan med emelie nu på dagen. Köpte bland annat skor.  Och jag som inte skulle handla något alls, nu är det tomt med pengar. Nu ska jag hoppa in i duschen och snart kommer mamma o pappa hem :)

Film mys

nu ska jag jag och emelie lägga oss och kolla på film och sen blire väl prata lite om emelie håller sig vaken. och sen är det sova :)

Sov gott :D


Värdig vinnare

Nu har vi jobbat färdigt. De har vart roligt och jättetrevliga arbetskollegor. Inte bara Emilia utan dom andra med ;)
Och så är även yatzyturneringen avslutad. VIll i´ju inte säga det, men grattis Emilia, du är en värdig vinnare ;)och det hade kännts jobbigare att bli slagen av någon annan. ;D

Två timmar kvar

Har precis ätit klart och det är bara två timmar kvar till vi slutar. Tror det blir 2400kr vi kommer få, så väldigt lättförtjänta pengar !

Nu blir det nog lite yatzy turnering sista tiden, jag måste slå millan idag ! :D


Sista dagen

Idag är det sista dagen som vi är här på järnvägsmuseét . Det har varit rätt så roligt endå och jag hade kunnat vara här några dagar till. Det har vart mycket barn idag och alla är väldigt nyfikna. Det är ju bra, men jobbigt när alla pillar på allt som står framme. Nu har vi precis fikat och dt blir nog lite yatzy snart . Om en timme ungefär så blir det lunch :D

Grillning med Emelie

Träningen gick bra. Hoppade höjd och det var roligt. Även om det inte var så högt så var det roligt. Efter träningen så kom mamma och hämtade oss, efter lång väntan. Undertiden hon släppte av alexander  så sprang vi in och köpte marsmallows eller hur det n u stavas . och vaniljbullar :D haha, bra sådär efter träningen ;)
Så när vi kom hem hit gjorde vi eld och satte oss och grillade marsmallowsen :D . Emelie smsade malin och sa åt henne att komma snabbt. Malin var här på två sekunder och trodde att jag hade ramlat eller något. Eller som hon sa, Att de hade hänt något roligt. Jag mena , varför skulle de vara kul om jag hade trillat ? lite skadeglödje kanske ;) . Men vi ville bara ha sällskap, så hon gick ganska snabbt igen efter att också ha ätit lite.

Synd är det om mamma  också som stressar så mycket nu så nu får hon nog sitta uppe hela natten och kräkas :( usch!


Nu har jag precis duschat och ska gå och lägga mig aldeles strax. Så Godnatt :)

Carro feat. Emelie

Vänade på mamma ute i regnet i typ 40 minuter, Visade sig att hon inte viste att ho n skulle hämta oss ;D Så jag emelie och amandra stog och sjöng. JAg och emelie gjorde om en låt ;D så sjukt kul :D
Carro feat. Emelie - Rocka på
hahaha :D BÄST !

Lunch

Det har varit folk hela dagen idag, Och det är fortfarande mycket folk. Men snart måste vi smita iväg och äta lite lunch så att vi orkar resten av dagen. Vissa av barnen är lite smådryga men det är kul i alla fall .
Nu ska vi starta ångmaskinen, Hej !


Onsdag morgon

Har nyss vaknat och nu sitter jag och äter frukost. Ska  snart åka .
Det är ganska dåligt väder idag, vilket är bra. Det kommer mer människor till museet då :)

Kväll

Har nyss tagit en skön dusch och sitter nu och pratar med trevligt folk på msn :) men ska gå och lägga mig nu , är en dag imorgon med!

Sov Gott

Grattis pappa!

Glömde skriva det, Idag fyller världens bästa pappa år!. Så grattis till han :D


Intervaller

Har precis sprungit klart intervallerna. Det var riktigt jobbigt, men så skönt att kunna springa igen så det gjorde inget :D
Mötte emelie och malin också, dom var ute och gick :) Fick reda på att det inte är nå Desperate housewives idag så får kolla på andra avenyn istället :)


Bild från i sommras, där jag fortfarande var blond. Blir nog snart igen!

Eftermiddag

Lämnade av emilia hemma hos henne och åkte sen till ove jansson :) Köpte ett paket till pappa och åkte sen hem och började med mat . Tror att den är klar nu så dags att äta och sen ska jag ut och se om  jag kan springa nå intervaller idag!

Mat

Nu har vi äntligen fått i oss lite mat. Det har vart så mycket folk så vi har inte kunnat äta förens nu. Och så är det mindre än två timmar kvar till vi slutar :D
Nä nu måste vi forstätta, hej!

Tisdag

Har vart här på järnvägsmuseét sen tio i morse, Och det har varit fullt med folk ända fram till nu. Lite skillnad mot igår då det knappt var nå folk alls.
Det är roligare idag, fr vi har mer att göra. Men vissa av barnen är bara för jobbiga och då orkar man inge mer.
Börjar bli riktigt hungrig nu, men under nästa visning så går vi nog och äter :)

Borsta tänderna

Sitter och borstar tänderna, kom precis hem från huset. nästan hela köket är klart nu och de ser bra ut.
Nu är det dags att sova, jobb imorn:)

Godnatt och sov gott!

hemma

Kom nyss hem från järnvägsmuseet. Har varit en lugn dag och rätt skönt att få pengar för att göra nästan ingenting .
Nu väntar jag på att mamma ska bli klar med maten, börjar bli hungrig igen..
Vet inte vad jag ska hitta på sen , och malin har väl säkert träning :/

Lunch

Nu sitter jag och Emilia och äter. Skönt med en paus, fast vi gör inte så mycket egentligen. Sitter mest och spelar yatzy.
Åsa , Gustav , Herbert och Lisa kom nyss men dom är och kollar lite, så snart kommer barn till experimenten igen.

Sen blir det nog lite mer fika, typ det vi gör här ;p


Järnvägsmuseet

är på museet nu med emilia och visar experiment för familjerna som kommer hit. rätt dött med folk nu så kan sitta här en stund. Men nu är det lunch !

Godmorgon

Vaknade nyss, och ska äta frukost nu . Måste göra matlåda också kom jag på . Rätt s å fint väder också, de är alltid roligt . Hoppas all snö försvinner  idag :D
Nu måste jag fixa ska åka snart

Fel

JAg hade vist tagit fel på tiden till programmet, men det var något annat bra so m jag inte kommer inhåg va de heter :P nu ska jag sova iaf :) godnatt

Gossip girl

Det är ju bara för bra, fast jag tycker det är lite dåligt med dan och serena ;O Snart är de vääl wipeout tror jag, men först blir de fransk manikyr .

Vila

Trött sen igår, sov inte så mycket inatt. Ska äta mat nu sen lägga mig och vila ett tag innan gossip girl börjar :) och s är det repris av så ska de låta som jag också måste se :D

Sol

Vädret blev bättre undertiden jag och mamma var på köpis. Så nu har jag suttit ute en timme i det fina fädret. Rokigt skönt :) snart kommer mormor och morfar på fika .

Promenad

Det blev inte att jag sprang utan jag og en promenad upp till huset istället. Det var skönt trots det dåliga vädret !
Nu sitter jag och fikar mendans lillebror äter frukost :)

Inget att göra

Vaknade typ 8 imorse så kom hem för ungefär en halvtimme sen. Nu vet jag ine vad jag ska göra, alla sover ju typ :P
Nä sticker nog ut och springer en sväng tror jag!

Lördag

Gick på köpis en stund med emelie , amanda och maria. Emelie köpte en kjol.
Sen var det intervaller. Fortfarande lite ont i hälen så jag och emelie cyklade dom medans de andra sprang. Det är så sjukt varmt inne på gymmet, svätten bara rinner om en där inne. Efter intervallera åkte jag hem, men insåg att jag inte hade någon nyckel. Som tur va var det så fint väder, så jag satt ute i solen en halvtimme medans jag väntade på att mamma skulle komma hem. Fick snabba mig oh fixa mig för vi skulle iväg till alborgen med friidrotten.
Amanda, hanna och malin klarade alla celler! jag fattar inte hur dom klarade det :s , mitt lag och Linns lag kom i alla fall på delad andraplas ;)
Sen var det pizza och filmtittande i en liten bystuga. Det var en massa filmer från när vi var små! Tur att jag inte var med så mycket.
Mycket trevlig dag och kväll :)

Testat

Nu har jag och Emilia övat på experimenten som vi ska ha på påsklovet i över en timme, Det behövdes men nu kan vi állt i alla fall.
Snart är projektet slut, då blir det matte och sen är det träning.

I skolan

Nu har projektet nyss börjat så nu är det bara vänta sig tre tråkiga timmar. Det är väldigt fint väder och det var jättevarmt ute, så det hade inte varit helt fel att sluta nu och åka hem och sätta sig ute i solen ett tag. Men våra fredagar suger! skönt att ´det är sista dagen innan lovet i alla fall. Det är bara att hoppas på lika fint väder under lovet.
Mamma vill att vi ska åka till stugan också men det får vi se. Det är alltid mysigt att fira påsk i stugan så jag kan nog offra mig och följa med :) måste skriva lite om vattenkraft nu.

Färdig

Gymmade för ett tag sen, kände träningsverk sen igår. Roligt att se att Jimmy var där också.
Nu har jag nyss skrivit klart arbetet som ska in imorn. Det blev inte så mycket men det får räcka för nu orkar jag inte skriva nå mer.

furuvik

Har vart på furuvik idag med klassen. Vi skulle studera apors beteende, det va etologi. Jag Matilda Karin Emma och Sanna kollade på dvärgsilkesapor , dom var väldigt små. Men jag måste säga att chimpanserna var mycket sötare. En av dom pussades också , så gulligt ! :D
Åkte därifrån elva och slutade efter det. Gick och åt mat med mamma och hennes jobbarkompisar sen . Rätt roligt att lyssna va dom pratar om xD hahah :D
malin var nyss här och vi planerade lite inför imorgon . Nu är det plugg som gäller !

Bilder kommer sen :)


Första april

Glömde skriva det, idag är det ju första april . Någon som blivit lurad?! :P
Emelie försökte lura mig iaf, men när jag var på väg att göra det hon sa så kom jag på att det var första april och att hon förökte lura mig, så ingen har lyckats lura mig idag iaf :)

Dusch

Nu räcker det med plugg för ikväll , jag försov mig imorse och tänker inte göra det imorn igen så nui är de duschen som gäller och sen är det godnatt !

Träningslära

Sitter och skriver om friidrottens utveckling nu. Ska vara klart på fredag så lika bra att ta itu med det nu :)
Tränade ordentligt idag , första riktiga träningen på två veckor ungefär, Så skönt att vara igång igen men ska inte köra för mkt nu till att börja med, för jag vill inte att det ska bli värre i hälen igen.

Andra avenyn

Slutade tidigt idag, gick till järnvägsmuseet och fixade lite och sen hem och åt mat.
Har nyss kollat  på andra avenyn , det är så bra ! och nu sitter jago kollar när alex spelar x-box :P
måste skriva klart friidrottens historia också -.-

RSS 2.0