Tennis och bad

Klev upp tidigt idag och firade mamma på mors dag. Hade köpt en tröja, en ros och  en trisslott. Vann tyvärr inget!
Runt elva åkte vi till stugan, jag körde dit. Det gick bra men var alldeles för varmt. När vi kom dit så ringde Emelie mig och sa att hon var i Uppsala, så vi bestämde att hon skulle hoppa av i Tierp så åkte vi och hämtade henne. Lite lycklig hon blev när hon såg vilken bil vi kom i. Hahah ! Hade lånat mormors bil så vi fick knappt plats, den är bara för två :D

I stugan blev det sola och bad, det var 22 grader i poolen så rätt skönt ! Även lite träning på studsmattan ;D

På vägen  hem stannade vi och handlade på City Gross. När vi kom hem och packade upp allt så såg mamma att pappa hade köpt peeling, ansiktsmask, peelinghandskar, grädde och tårta..
Det hon skulle ha var jordgubbar , frukt och flingor xD

Han hade lyckats ta någoin annans korg så mamma fick åka och lämna tillbaka allt !

Nu på kvällen har jag och Emelie spelat tennis med Tobbe och Jimmy. Dom var rätt dåliga nu efter vi hade tränat :D
Sen skulle vi bada men det blev bara jag och emelie som badade, dom var för badkrukor!
Får se om vi lyckas ha i dom en annan gång :D


Nu ska jag sova. Godnatt

Lördag kväll

Åkte med malin in till Boulongen och skulle träffa sandra och hennes kompisar där. Skulle grilla. Men dom kom inte förns vid 11 :p Så vi spelade kubb och gjorde massa annat med folket som var där undertiden .
Träffade Emil också som jag inte har träffat på länge. Riktigt kul , men o va full han var xD hahah :D

åkte hem och kom hem vid halv tolv, vart en rätt roligt kväll ändå :D

Stan och Sol

Vaknade rätt så tidigt imorse. Fick sms av malin och hon sa att hon skulle ner till stan, så jag hängde på. Så skönt att komma dit tidigt, då det nästan inte är nå folk.
Det blev en kjol, ett linne  och tights/strumpbyxor. Malin köpte lite mer saker!

Sen när jag kom hem var det underbart väder och jättevarmt så jag gick ut och solade i nån timme, riktigt skönt.
Sen var jag tvungen att städa , hade så himla stökigt så man kunde knappt komma fram. Kläder över hela golvet.
Men nu är det fint igen, eller fint och fint.. Men så fint det kan bli för tillfället iaf.
Har jag tur får jag mitt rum om två veckor, Längtar !

Snart är det mat och jag ska fixa mig lite nu, ska med Malin och hennes kompisar till stan, Boulongen tror jag :)


Bild från förra året

Fredag

Äntligen klar med alla prov. Kemin var inte så svår som jag trode, eller så fattade jag uppgifterna fel och dom var svåra egentligen. Hoppas att jag hade lyckats plugga ¨på rätt saker så jag klarade det.
Jag var tvungen att skriva provet snabbt för Åsa skulle hämta mig och vi skulle till Sandviken och köpa nytt löshår. 
Det var ingen färg som var riktigt bra, men jag köpte ett som var rätt så nära. Vill verkligen ha håret till nästa helg och till skolavslutningen.
Det ser bra ut när det är lockigt eller uppsatt så det är helt enkelt så jag får göra !

När vi kom hem skulle jag hoppa in i duschen, Men precis innan jag klev in så plingade det på dörren och jag var ensam hemma så var tvungen att gå och öppna i handduk. Då var det ett blommbud som kom och skulle lämna blommor till mamma och pappa , och han var runt två år äldre än mig. Vad pinsamt det blev, och han såg nog att jag tyckte det för han skrattade xD

Sen blev det blekning av det gamla håret, men som det ser ut nu så är det orange och det är helt fel ! Ska försöka färga igen idag.

På kvällen åkte jag och Malin till Matte vid typ alborgen. Mötte Jocke på vägen också, men ingen viste riktigt vart vi skulle..
Men vi hittade rätt iaf och satt sen där och pratade, spelade guitarr hero och så försökte dom få mig och malin att röka vattenpipa. Det fick dom göra själv , det är nog inte något för oss!

Kom hem över en timme senare än jag lovat pappa, så kände mig lite dum när jag kom hem , men det var lugnt för han hade somnat .

Kemiprov

Åker till skolan nu , ska ha kemiprov. Lycka till till mig, det kan jag verkligen behöva ! :s

Stan och spelning

Kom nyss hem från stan. Var rätt läskigt att gå hem själv nu när det va mörkt, det var första gången jag gjorde det .
Åkte in med 7 bussen och gick på stan med Emelie, Ida, Elin och Linn. Det var nån tjejkväll så stan var öppen till 22. Det var extrapris på nästan alla affärer också, och självklart handlade alla utom jag något! Det ända jag handlade var för ovanlighetens skull godis. Det blev 6 kr för mig, och jag åt inte ens upp det jag köpte .

klockan 9 gick vi till CC pub eller va det nu hette, och skulle kolla på Jocke, Lillen, Viktor och John när dom spelade. Det var ett band innan dom så fick vänta ungefär en timme innan det var deras tur.
Det var mycket folk, bra stämning och bra musik. En rolig kväll :D


Lyssna på dom här :)

He who does not understand your silence will probably not understand your words.

Dagen började med fysikprov, klockan 9 i aulan.
Det var det svåraste prov jag har gjort nån gång, helt sjukt! Kunde typ ingenting, så det är bara hoppas på att man får gorkänt.
När provet var klart var det bara att åka hem och plugga igen, den här gången kemi. Det är det ämne jag har svårast för och jag ser inget lågiskt i det alls. Men det är bara att kämpa på,  det är det sista provet vi har så hoppas man klarar det så man slipper rester.
Men det där med plugga gick inte så bra, fastnade framför datorn, igen !

Nu måste jag skärpa mig, så nu ska jag plugga in i det sista .

Onsdag

Nu har jag varit dålig på att skriva också!

Igår hade jag två engelskaprov. Det var inte alls svårt, skulle bara skriva två uppsatser. Det gick rätt bra och tog inte så lång tid. Efteråt så vare bara hem och börja plugga fysik. Inte så roligt..
Sen runt halv 9 så ringde Emelie och frågade om vi skulle spela tennis. Hon tyckte vi var så dåliga när vi spelade med Tobbe och Jimmy så vi behövde träna lite xD
Fast jag kan inte påstå att vi blev nå bättre efter det. Spelade lite mer än en timme och sen var det dags att sova :)

Desperate housewives

Vid 8 gick jag och emelie ut och på en promenad en timme, kom hem lagom till fika och desperate. Det är så spännande, längtar till nästa vecka.

Efteråt tog vi cykeln till tennisbanan där Tobbe och Jimmy spelade tennis. Var där en stund men sen var det dags att åka hem och sova :)



Har varit dålig på lägga in bilder, det beror på att jag inte vet vart sladden till datorn är, men här en en gammal iaf :)

Plugg och regn

Började halv 11 idag i nån aula i p6. Hade sex och samlevnad föreläsning, rätt roligt men hon skulle kanske gått till lite yngre klasser.. 
Hade biologiprov klockan ett och var klar efter en timme. Men då hade jag suttit och skrivit om allting två gånger bara för att fördriva tiden. Provet var inte allt för svårt. Max poäng var 80 och för godkännt skulle man ha 20, så den som inte klarar det är riktigt dålig!

När jag kom hem var jag med Malin en stund, men vi gjorde inget speciellt. Sen var det meningen att jag skulle plugga när hon åkte hem men så blev det ju självklart inte utan jag satt mig och kollade på film istället..

Nu är det riktigt tråkigt väder , det regnar . Det är såna här dagar man ska plugga men så sitter jag här istället. Ibland är jag inte riktigt smart..

Ska väl göra ett försök till plugg nu !

Söndag och Måndag

Söndag

Spelade fotboll med Emelie, alex , Linus, Per och Malin på dagen. Tjejerna vann, och tror dom kände sig rätt dåliga just då . Senare blev det träning på gavlestadion. Körde spänst som vi inte kört på länge och en massa hopp i trappa. I slutet blev det styrka.
På kvällen kom Malin och Emelie igen och vi åt tårta som vart kvar från malins mammas fest. Riktigt gott!

Måndag

Började halv 9 med Matteprov. Inte roligt med matte D. Dom första frågorna var lättare än väntat, men bara efter första sidan så blev det krångligt. Kunde inte en ända ekvation. Tycker det skulle vara bara trigonometri, för dt är i alla fall roligt. Och sen så har jag aldrig suttit såhär länge på ett prov heller. Satt och skrev i två timmar, helt sjukt länge :o
Efter lunch så var hade jag och emilia engelskan som vi missade när vi var i torremolinos. Det var änu värre än matten. Så svåra ord så man förstod bara hälften av vad som stod i texten.. Hoppas på G, inte kul om man skulle få IG på sista provet.
Kom h em och la mig och sola i en timme för det var riktigt bra väder och varmt . Men tillslut kände jag mig tvungen att gå in och plugga lite biologi eftersom det är de jag har imorn. Dem känns rätt okej ändå jämfört med hur jag trode det skulle kännas.
Vid halv 7 var det Valbo Games möte men vi kom inte fram till något mer än vad dom hade bestämt vid förra mötet, så det kändes bara onödigt att åka dit..
På vägen hem tyckte jag att det var dags att övningsköra lite. Jag bestämde mig även för att våga mig ut på motorvägen för första gången. Snacka om att vara nervös! Som tur var så var det väldigt lite trafik så allt gick riktigt bra, bättre än jag väntade mig.
Nu har Cajsa, Janne och Kicki nyss vart här och fikat ioch det är dags för mig att gå och lägga mig och plugga.


GODNATT

Fredag

Dagen började med att jag klev upp jättetidigt och tog bussen till Stockholm med mormor. Tog en fika där vi alltid fikar men kommer inte ihåg va det heter. Sen var det shopping. Mormor handlade på första affären vi var in på, roligt för henne men tråkigt för mig som inte hittade nått. Vi fortsatte leta men ingen av oss hittade något så vi satt oss och åt mat istället.
När vi började kika igen så hittade mormor mer saker och jag hade fortfarande inte handlat något.
Tillslut så hittade jag ett par skor, som jag letade efter. Det var därför vi åkte dit från början. Det blev även en klänning och ett linne så dagen i Stockholm slutade bra ändå!

På kvällen fick ja sms av Martin som frågade om jag skulle med och tälta, typ 100 meter från statoil. Fast när vi väl kom fram så var det inte 100 meter utan mer än en km . Rebecka var där och det var kul att träffa henne också. Sen var det ingen mer som jag kände där. Vi gjorde inget speciellt, satt vid en eld och några drack, vissa spelade fotboll.
Senare på kvällen visade det sig att det var två eller tre stycken ettor från teknik som var där , och dom tyckte att det var roligt att träffa nån tjej därifrån, för dom hade tydligen knappt sett någon . Haha, Kommer tyvärr inte ihåg vad dom heter men vet hur dom ser  ut iaf, så kan heja om man möter dom i skolan!

Lördag

Kom n yss hen från IKEA med mamma , var och lämnade tillbaka en hylla som alex inte ska ha. Hon åkte nyss iväg till Falun och ska sen på lager 157. Jag kunde inte följa med för jag måste verkligen plugga nu sista dagarna innan provveckan! Kemin kommer ju inte gå riktigt bra, men hoppas att jag ska klara allt annat i alla fall.


Intervaller

Började dagen med att fortsätta göra slingor i löshåret. Men det blir fortfarande ingen skillnad så borde prova med en annan färg.
Efter lunch hade jag ingenting att göra så bestämde mig för att åka upp till gavlestadion. Var där helt själv med en massa äckliga kråkor.
Sprang 8 x 200 meter, tog ungefär en timme med uppvärmning och allt.
Ska hjälpa pappa att måla huset nu hade jag tänkt.

Träning

Började skolan halv 9 och hade bara 2 lektioner så slutade halv 12. Åt lunch med millan och hoppade sen på bussen till valbo. Träffade mamma och mormor där och gick och kikade på köpis med dom. Köpte hårfärg för att göra slingor i håret. Men det vill inte bli rätt färg, färgar det för fjärde gången nu.

Träningen började 6 och jag stack ut och sprang med allard, tog 4.2an . Fast allard tyckte nog inte att det var så jobbigt att springa i mitt temop :p
Sen kastade jag spjut. Gick inge bra alls, kom knappt över 20 meter, dålig teknik och fick ont i armen. Så jag lessnade och hoppade på cykeln och åkte hem istället.
Ska tvätta ut färgen ur håret nu och hoppas på att det har blivit någon skillnad.

Gästrikecup omg. 2

Åkte med Malin till Sandviken för att vara med på gästrikecupen, men bestämde mig för att inte vara med då det inte var några grenar för mig. Istället stack jag ut och sprang på nån cykelbana där medans dom värmde upp. Sprang i ungefär 20 minuter bara, stannade i en lekpark och körde lite styrka också. Och så såg jag en hackspett för första gången. I vanliga fall är jag jätterädd för fåglar men den var riktigt fin.
Sprang tillbaka för att kolla när Madde och Malin skulle springa 200m. Malin vann och sprang på 25.92 och madde kom tvåa på 26.20. Båda hade riktigt bra tider så självklart persade båda så GRATTIS :D malin från 26.09 till 25.92 och madde från 26.40 nånting till 26.20 . Toppen ! :)
Sen skulle Erik och Oskar springa men innan start kände Erik av sin baksida och kunde inte springa så Oskar fick springa själv. Eller det var mot några små killar  men det var ungefär som att springa själv. Han fick också rätt bra tid. 22.99 men en bit från perset på 22.66. Men riktigt bra sprungit allihopa.
Hanna gjorde även en bra inledning på säsongen genom att hoppa 1.51 i höjd, bara en cm från pers.

Nu har jag nyss kommit hem men det är ingen hemma, så jag undrar vart dom är.. För jag skulle verkligen behöva lite hjälp inför alla prov!

Tisdag

Hade ingen engelska idag så började 10.20. Hade kemi och matte. Sen så på fysiken var det en kort genomgång och sen fick vi sluta. Skönt att det inte var sån lång dag!
Snart ska jag äta och sen är det dags för gästrikecupen i sandviken. Det är 200m, stav och kula. Alltså inga grenar för mig. Funderar på att springa 200 bara för kul, annars så tränar jag nog medan dom andra tävlar :)

Måndag

Skulle till hemlingby och orientera idag. Men hade redan bra betyg och eftersom det inte var nån träning idag så passade jag på att springa där istället.

Nu ska jag plugga biologi.


Lördag o Söndag

Var med Åsa på köpis igår. Köpte två klänningar från hm. Sen vart det 20års kalas hos Martina och kollade på filmen bilar där. Var inte där nå länge för va tvungen att åka hem innan det kom folk hit. Mamma och pappa firade sina födelsedagar tillsammans igår. Var rätt mkt folk , och när melodifestivalen började kom malin och sandra hit. Kollade på det med dóm och sen var det dags att sova.

Idag jobbade jag och Emilia på järnvägsmuseet igen.  Det var väldigt mycket folk och det var roligt. Man hade något att göra hela tiden. Sen var även Mojje och Alice där och sjöng så då hade man något att göra då man tog rast. Det var antagligen därför det var så mycket folk också.
Anki jobbade också idag och körde minitåget. Bra med pengar men jag skulle nog inte vilja göra det mer än en gång. Såg rätt så tråkigt ut.
Klockan 5 var det träning och jag fick skynda mig dit. Kom hem så sent. Först var det intervaller och sen teknik. Intervallerna gick bra men efter höjden kände jag i hälsenan igen :/ Vi avslutade med styrka och sen var det cykling hem med Amanda.

Måste antagligen plugga snart för det är provvecka om en vecka och jag kan ingenting :s

Projekt

Sitter i skolan och har projekt nu. Det är sista lektionen innan redovisningen och vi är inte alls färdiga f´ör det. Vi har inte kollat vad det kostar att bygga och hur mycket vi måste låna och det var det viktigaste på hela projektet. Inte så bra jobbat.

Efter skolan ska jag malin ida och issa ner och fika och kanske spela bowling eller nått, får se. Kul att göra nått allihopa :D

Torsdag

Började 11.05 idag vilket var väldigt skönt så man fick sova ut.
Hade bara biologi och sen slutade. Valde att ha specialidrott imorn istället.
Åsa och Gustav kom och hämtade mig och vi åkte och handlade och sen hem till dom och åt. Måste säga att det känndes lite konstigt att komma hem till sig själv fast det är någon annan som bor där. Men men man vänjer sig!
Åkte in till stan vid halv tre och fick pengar av mamma och gick sen på stan en stund för att fördriva tiden. Träffade Sanna och Emma där och gick lite med dom innan det var dags att färga ögonbrynen och fransarna. Precis när det var klart kännde jag mig som en häxa :s men nu efter nån tmme har jag börjat vänja mig.
Har nyss ätit och sitter nu här när jag egentligen borde plugga inför provveckan. Inte bra av mig !
Men det blir nog inte plugga nu heller, ska se om jag kan hitta på något annat att göra istäället :p

Trött

Klev upp tidigt imorse och det är antagligen därför jag är så trött.
Hjälper pappa att mublera om i vardagsrummet men ska nog lägga mig och sova strax, och tror att även mamma ska göra det. Båda är lika trött.

Det blev inget sommarjobb för mig idag, jag orkade inte sitta i kö i flera timmar och få så dåligt betalt på jobbet sen så jag struntade i det. Hoppade över träningen också, har inte kännt för att göra något alls idag.
Lägger mig och läser en stund och sen sova. Även fast jag börjar 11 imorn! 


Godnatt :D

klippning

Två lektioner i skolan idag, sen gick jag och klippte håret. Blev mörkt med lite slingor.
Om en timme är det träning men funderar på att hoppa över den idag.

Gästrikecupen omgång 1

Var med i höjd och diskus. Hoppade 150cm och det är jag nöjd med, med tanke på att det var första tävlingen för säsongen. Diskus var roligt. Jag Emelie och Malin körde helt oseriöst en tävling mellan oss. Malin vann på 19 nånting, jag kom 2a på 17 nånting, slog det jag hade förra året, och emelie kom 3a på 15 nått :D
Riktigt kul ! nu är de dags att kolla på Desperate housewives.

Tävling

Tur att man fick lite hjälp i skolan idag. Kommer nog inte klara provveckan iaf men får ta det som det kommer.

Dags för tävling strax, vet inte om jag ska vara med eller inte men det skulle ju vara bra att få några hopp i benen och börja komma igång med tävlingarna.

Tisdag

Snart dags att åka till skolan.
Ikväll är det gästrikecupen, det är tresteg, 100m , höjd och diskus. Funderar på att vara med i allt men får se.


090430

Jag kommer inte alls ihåg vad vi gjorde idag. Vet att vi inte grillade marshmallows som vi gjorde förra året iaf. Det var nog dubbelpass på träningen och så blev det lite shopping. Lite prat på rummet innan vi somnade.

090429

Vaknade och det var fint väder vilket gjorde oss alla på bra humör. Kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde men antagligen så började dagen med att sola. Dagens träning blev iaf att ta sig till arenan. Det var tur att Tomas och dom hade kollat vart den låg så vi hittade. Det var rätt mycket uppför och det tog 50 minuter att gå dit. När vi väl var framme var vi helt slut ! Så det var bara att inse att det inte skulle fungera att gå till träningen. Vi joggade hem och det tog 30 minuter så det blev en bra träning även om det inte var träna vi skulle göra.
Vi kom fram till att vi måste åka bil så vi skulle få åka tre svängar för att alla skulle komma med.
Träffade även George på kvällen, riktigt kul eftersom man inte träffat han på ett år nu.


090428

Idag var det dags att åka till torremolinos. Har sett fram emot det ett  tag nu, och nu är det äntligen dags. Det blir 8 aktiva och 4 tränare. Fredrik, Madde, Linn, Petra, Emilia, Malin, Emelie och jag. tränarna var Tomas, Benny, Stig och Jocke.
Vi kom fram rätt så sent så när vi kom fram till hotellet fick vi lite att äta och sen så var det dags att sova. Tycker att Hotel Natalie var bättre men det här var inteheller helt fel.

Godmorgon

Har precis ätit frukost och ser att det är fint väder, så det blir nog sitta ute i solen en stund idag.
Glömde bort att det var Skadespelen idag, så det blev ingen tävling för mig tyvärr:/

Hemma igen

Trodde det skulle bli skönt att komma hem igen. Men längtar redan tillbaka. Till värmen, träningarna, Tinas, shoppingen, alla människor och poolen.
Har vart tiktigt bra i torremolinos. Vi har haft helt underbart väder även om det vart lite kallt på kvällarna. Tränat hårt, lite tråkigt med alla som dragit på sig skador bara :/ Sen så var det riktigt roligt att träffa George igen. Sen Ivan från Canada var trevlig, men synd om han att  han hade blivit rånad.
Det blev rätt mycket shopping också. Det är ungefär samma priser där som hemma.

Skriver mera senare nu är det mat och dusch som gäller. Skönt att vi har fixat internet hemma nu iaf :)


RSS 2.0