Sista dagen

Idag jobbar jag sista dagen på mammas jobb. Har vart lite långtråkigt nu sista dagarna då de flesta haft semester och då inte har svarat. Får hoppas att man kan få jobba lite mer sen om dom behöver mera hjälp. Slutar klockan två idag. Då kommer mamma och hämtar mig för vi ska till ida och fira henne. Hon blir 16 idag. Grattis till henne.
Direkt efteråt ska jag åka till läkerol för idag är de brynäsmatch igen, så jag har med andra ord fullt upp hela dagen.
Blir att sova tidigt ikväll så man orkar med morgondagen, de är ju nyår. Ska även hinna med att gå på stan med malin då , tror hon ska leta klänning eller nått :)

Trött

Nej nu ska jag sova för jag är trött.

Godnatt å sov gott !

Minusgrader

De var hur kallt som helst imorse när jag skulle gå till bussen. Har inte frusit så mkt på jag vet inte hur länge. Och inte var de nå bättre på bussen heller. Jag som var duktig ändå och hade klätt på mig massor.
Nu vet jag inte hur kallt det är ute men antar att de är ungefär lika. De är sol och jättefint ute iaf , nu skulle man vilja vara på fjället å åka skidor !
Men nej här sitter jag och jobbar. Ska bli skönt att jobba sista dagen imorn, de finns verkligen inte något alls att göra. Blir nog inte kvar länge idag, har så fruktansvärt tråkigt.
Snart är de lunch iaf , längtar till min sallad !

Blir nog ut och springa när ja kommer hem om de inte är för kallt annars ska jag hitta på något med mamma :)


Bilderna från förra vintern, med malin.








Massa snö

Hade fullt upp igår. Vaknade o åkte och tränade med millan o linn på morgonen. Hoppade höjd och kastade lite spjut. Var så kul att göra de igen och jag tror att jag behövde de här uppehållet jag har haft.
När ja kom hem tänkte jag ut och åka lite skidor men de fanns inga spår så jag sprang en stund i stället.
In och åt mat och sen hoppa in i duschen innan ja tog en promenad till konsum för att åka med malin till köpis. Jag köpte ingenting men de gjorde malin. Fast jag med mitt dåliga minne kommer inte ihåg vad hon köpte...
Åkte hem till henne när vi var klart och åt mat med hennes familj innan vi åkte till mig för att kolla på hockey.
Tog även en promenad på kvällen i all snö, riktigt mysigt med snön. Jag tycker om den så mycket !
Sen blev de sova för att jag skulle upp och jobba idag.
De snöar även ute nu, hoppas de fortsätter såhär !




Jag var lite bättre än malin på ta kort  ! :)




Å snyggaste bilden blev som vanligt på mig...Haha malin du måste bli bättre på ta kort.. ;)

Jul

Oj va jag har varit dålig på att skriva.
Hade iaf en bra julafton. Var först hos farmor och farfar o släkten på pappas sida. Åt mat , kollade på kalle anka och sen kom tomten.
Åkte vidare till mormor o morfar där vi också åt mat och sen kom tomten där med. Riktigt mysigt å många julklappar!
Skulle med malin till kyrkan på kvällen men jag var aldeles för trött så åkte hem och sov istället.

Juldagen var vi hos mina kusiner i sätra. Fick god mat och sen spelade vi nå julklappsspel. På kvällen var jag malin sandra ida erik gustav gustav gugge fredrik och filip här innan vi gick ut och dansade. Tappade bort hälften av dom men vi hade kul ändå.

Igår var mormor och alla släktingar från mammas sida ´här och åt mat och spelade nå spel. Jag jobbade så kunde inte vara med. Men fick god mat när jag kom hem ändå. Brynäs vann matchen mot frölunda tror ja det va. Det var bra oh de va rätt så mycket folk.

Nu har jag precis vart och tränat och ska nog leta reda på skidor som ligger nånstans å ut och åka lite för en liten variation av träning.

:)

< 3

23/12 - Lunch

Var för bara en stund sen och åt lunch. Satt helt själv i fikarummt, de kändes lite konstigt. Efter maten tänkte jag att eftersom jag var själv så kunde jag ju lära mig dricka kaffe. Men de är helt omöjligt.. De är riktigt äckligt och jag kommer nog aldrig lära mig dricka det. Men får försöka lite varje dag så kanske de släpper!
Nu sitter jag istället och dricker choklad och har precis börjat jobba igen. Men eftersom de flesta är på semester så har inte jag så mycket att göra. Man känner sig så dum när man ringer och så svarar dom fast dom har semester så måste man hålla på be om ursäkt å så. Stäng av telefonen i stället så behöver dom ju inte ha en massa som ringer !
Skriver mer sen om jag orkar det. Brist på något att skriva om just nu så.


23/12 - Morgon

Har jobbat i ungefär en timme nu. Är riktigt trött och önskar att man låg hemma i sängen och sov just nu. Men det går  ju inte om jag ska jobba. Så får försöka sova i tid ikväll så att jag är pigg på julafton imorn.
Inte så många som svarar nu eftersom dom flesta har gått på semester, men lite prat blir det i alla fall.
Nu ska jag iväg och fika och sen blir det fortsätta jobba !

Myskväll

Har precis sovit en stund i soffan framför tvn. Riktigt skönt var det.
Idag hade jag prov som inte alls gick nå bra. Men de visar sig sen om man fick godkänt eller inte.
Åkte till valbo och solade med malin vilket verkligen behövdes och sen tog vi en fika på köpis.
Var med mamma å moster och färgade ögonbrynen med, så nu är dom svart. Men de behövdes de också för dom var pissgula!
Nu ska jag snart iväg till malin och kika lite film med henne emelie ida och kasnek sandra . Emelie åker ju till Thailand på torsdag så måste hinna träffa henne lite innan !

Tråkigt eller vadå

Har vart hos mormor och morfar idag. Åsa o gustav var också där. Dom gjorde knäck medan jag och gustav gjorde marsipantomtar. Hans såg inte ut som tomtar men de va gulligt ändå.
Åkte ner med mamma på stan sen och handlade lite mer julklappar och sen vare hem o äta mat.
Har inte gjort så mkt mer sen bara haft fruktansvärt tråkigt. Alla är så tråkiga idag  o vill inte göra nått. Eller så bryr man sig inte o kolla ifall en annan vill göra nått . Tråkigt är det iaf. Vill bara bort ett tag men de går ju inte det heller. Blir väl lägga sig snart. Har iaf vart ute med lillebror och linus å spelat lite innebandy i snön. Blev lite blött men ja gillar att de fortfarande snöar ute !

Ny soffa

Mamma o pappa håller på att packa upp våran nya soffa nu, Dom tyckte tydligen att våran gamla var för liten. Men jag klagar inte för ja gillade inte den gamla.
Klockan är inte ens tio än men ja tror ja ska lägga mig och sova, är så fruktansvärt trött så... Får se om ja håller mig vaken en liten stund till iaf.

Skönt med helg

Sitter nu och jobbar igen. Började 7 idag med o när klockan ringde ville jag verkligen inte kliva upp. Men jag tog mig hit i alla fall och nu sitter jag och ringer runt till anställda på gävla kommun. Har inte lyckats ringa till någon otrevlig än så länge men det kommer väl det också.
Har redovisning i religion idag också och sen är det helg. De ska bli så skönt att få sova ut lite. Jag ska dock kanske jobba imorn fast på coop då och sen på söndag är de julkonsert på läkerol arena , men de är ändå inte lika jobbigt som att gå till skolan så det blir vila i vilket fall.
Nu måste jag fortsätta ringa lite, skriver kanske mer sen om jag orkar.

Onsdag

Kom hem för bara en liten stund sen. Åkte in till skolan och skrev prov fast ja inte kände mig nå pigg. Är lite friskare idag iaf och det blir nog träning ikväll.
Provet gick inte nå bra och är nästan säker på att jag fick ig , men förväntar mig inte nå annat helelr så.
Nu ska ja läsa lite inför imorgon, men ska även kolla lite på greveholm.

"Jag har vart uppe i 53 en gång men då hade ja medvind och så var jag kissnödig" haha:)

En massa snö!

Nu har det snöat sen igår kväll och det snöar fortfarande lika mycket. Hoppas de kommer ännu mer, helst som 98 tror ja de va så bussarna slutar gå och skolan blir inställd.
De är så mysigt med snö o till helgen ska vi nog ut och åka skridskor :D











Lite dåliga bilder, tog dom med mobilen när deär mörkt så blir inte bättre än sådär, men de syns att de är snö iaf :D

:(

Tydligen inge DH idag :(

Dag 2

Började 7 idag igen. Idag vet det även ännu lättare att kliva upp och jag hann till och med att duscha i morse.
Sitter med malin idag, det är skönt att ha någon att prata lite med så man slipper sitta i telefonen hela tiden.
Ska snart gå och ta lite fika och sen jobbar jag fram till klockan tolv. Ska skriva fysikprov halv ett och sen är det bara att åka hem och plugga igen inför nästa prov.
Imorn jobbar jag inget så förhoppningsvis blir det lite sovmorgon då, har inte kollat vilken tid provet är än..

Även desperate housewives idag som inte får missas :)

Call girls

Sitter på IT avdelningen nu och har jobbat sen klockan 7. Det var inte så jobbigt som jag trodde att kliva upp i morse, var vaken rätt så länge fast jag inte skulel så trodde att det skulle vara det.
Första samtalen var lite jobbiga att ringa eftersom ja tycker det är jobbigt att prata i telefonen men nu fungerar det bra. Har inte lyckats ringt någon otrevlig än så länge så det känns skönt.
Ska snart iväg till skolan och sen blir det hem och plugga , har fysikprov imorn..

Mary Kay

Igår blev kul tillslut ändå. Åkte in på hang loose o dansade hela kvällen. Fick sällskap för första gången från bussen av nån granne. Trevligt å slippa gå själv!
Idag har jag bara legat i sängen å läst bok o gjort absolut ingenting mer. Nu kommer Malin snart och hämtar mig och vi ska iväg till ida och testa en massa Mary Kay produkter. Även lära oss lite om sminkning tror jag.

Sen ikväll kommer kanske mormor och morfar på luciafika, Mys :)

Idiot

 kul kväll, not.

ska bli skitkul att gå ut nu ...

Möte

Skolan idag var inte nå jobbig, å det gick bra i alla ämnen. Till och med matten flöt på rätt så bra idag.
När ja slutat gick ja direkt till mammas jobb o träffade malin. Gick på möte med hennes chef, packi och nån till som ja inte vet va hon hette. Jill och elin var också med.
Det tog ungefär en timme o de låter rätt så roligt de vi ska göra även fast ja inte tycker om att prata i telefonen med folk ja inte känner. Fick även betalt för idag. Haha han är så rolig uffe !

Nu ska ja hoppa in i duschen å sen blir de åka hem till malin och äta lite .

En snäll chef

Mamma sa nyss att hennes chef ringt henne o frågat om ja ville jobba.
Hennes chef är typ den bästa som finns o ja vill ju sjävklart jobba för han! Vet inte riktigt vad jag ska få göra än men det ska vara en introduktion på fredag så märker ju då.

Nu måste ja fortsätta läsa min bok... Nattinatti

Klackarna

De gick bra med blodtrycket. Jag hade lite lågt men det gjorde inget de va bättre än att ha för högt i alla fall.
Är lycklig också för mina skor gick att laga, å dom ser ut precis som dom gjorde innan !

Nu måste ja läsa lite bok och göra mat, ska iväg på träning sen

Ungdomsmottagningen

Har teknikutveckling företagande nu och håller fortfarande på med våran marknadsundersökning. Skulle behöva lite fler svar så svara gärna.

Ska även till ungdomsmottagningen idag. Jag som hatar att prata med folk jag inte känner ringde idag dit och bokade en tid halv 3. Känner mig duktig å de va inte så hemskt att ringa ändå. Ska även komma ihåg att hämta mina skor som ja lämnade in igår. Hoppas dom gick att laga!


Desperte Housewives

Pepparkakorna blev lite brända, men vadå de är ju degen som är god ändå satt de gör ju ingenting.
Har precis sytt klart mitt löshår med, så nu är de bara att användas. Skönt med ett som inte är nå slitet !

Snart börjar desperate housewives å sen  blir det nog sova tror ja

Så godnatt!


Pepparkakor

Hoppas nui på att provet gick bra, de kändes helt okej i alla fall , de tog bara typ en kvart att skriva det  :s
Var ner på stan med emilia efter det och köpte lite julklappar, känner att ja måste ta tag i de o handla klart snart !
Provade även skorna jag ville ha ´men dom var inge bra så det var ju bra för mig för då slapp ja lägga pengar på det. Men älskar ju att handla skor så måste hitta några andra nu istället...

Väntar på mat nu och ska göra absolut ingenting idag, eller okej ja ska försöka hinna baka pepparkakor innan desperate housewives men annars inget.
DH är så spännande nu så hoppas tvn fungerar den här veckan annars blir ja less !




Skolka..

Okej ja skolkar lite idag men endast för att gå till sista lektionen och klara ett prov. Så sitter och pluggar för att klara det. Kommer antagligen inte klara det endå för de är fruktansvärt svårt. Men men vi får se hur det går !

Nu ska ja hoppa in i duschen o sen fortsätta plugga. Provet börjar klockan ett.


Winnerbäck

Mamma kommer snart hem ska iväg och handla lite med henne.
Ikväll ör de Winnerbäck o jag hör antagligen lite från där jag står. Men tycker inte han är så jättebra så det spelar ingen roll heller. Vet inte hur sent ja jobbar ikväll , hoppas det inte blir allt för länge bara !


Hos kusinerna

Sitter hemma hos Sebbe och Marcus nu. Peter fyller år så det är kalas.
Marcus försöker lära mig spela trummor men de går inge vidare, jag tror ja håller mig till pianot. Idag var första gången på över ett år som jag spelade o de märks att de var så längesen.
Nu vill ja lära mig trummor och gitarr med så Han får väl ta o lära mig !

Snart ska jag hem och kolla idol som jag missat. Spännande !

Stockholm

Imorn bitti tar jag och emilia tåget till Stockholm för att åka o shoppa! Ska även testa balklänningar då, de börjar ju bli dags att skaffa snart .
Min farbror fyller även ¨år idag så ska till honom imorn med.

Brynäs vann mot Saik tror ja att de kan ha vart med 6-0 också , riktigt bra :D

Vill ha fler svar på marknadsundersökningen så svara gärna :)

Godnatt

Marknadsundersökning

Jag och Emilia är lite lata med vårat projektarbete så vi orkar inte gå ut och göra nån marknadsundersökning så gör ett försök här. Så svara gärna, inga namn behövs!

·         Är du noga med din hygien och rädd om din hud?

·         Är du intresserad av att köpa naturlig tvål?

·         Vill du ha en tvål med eller utan doft?

·         Hur mycket är du beredd att betala för en naturlig, handgjord tvål?

·         Var handlar du din tvål idag?



Kanske ska lägga till att de är tvålar vi gör !


RSS 2.0