<3

Helgen slut och imorn är det dags för skola igen. Ska försöka sova  nu så jag orkar upp imorn.
Måste bara skriva en sak innan.

Jag är kär i världens underbaraste <3


Sista lektionen

Emelie är på väg hit, hon slutade tidigt idag. Ska vara med på våran sista lektion och sen ska jag följa med henne och boka körlektioner.
Träning sen, vet inte riktigt vad vi ska köra. Kroppen ör helt slut så får se vad man orkar. Träningsverk överallt känns det som.
Ikväll ska vi till ida och sen blir det nog goya , får se om jag orkar följa med, men det blir väl antagligen så.. :)

Trött kropp

Mötet gick bra och det gjorde även träningen.
Är väldigt seg nu i hela överkroppen. Emilia tvingade  mig att ha mycket mer vikter än jag brukar ha och så körde vi även övningar jag aldrig gjort förr. Snacka om att jag kommer ha träningsverk imorn. Fast det är skönt så det gör inte så mycket.
Om en stund är det dags att sova igen. Är inte så jättetrött men det kommer väl snart det med.

Möte och träning

Måste laga mat snart så jag hinner iväg på styrelsemötet och träningen. Orkar inte göra mat, är helt slut och vill egentligen bara sova. Men de har jag inte tid med.
Borde även göra klart religionen och biologin men det finns ingen ork. Är nästan klar med biologin i alla fall. Ska lämna in de imorn och se om det räcker eller om jag måste göra mer. Betygen ska vara satta imorn så det skulle vara bra om det räckte. Betyget i religion ska också vara satt imorn, men hon sa att det gick bra om jag lämnade in det lite sent så jag hoppas att det är så.
Nä måste springa ner nu, ska se hur kättfärsåsen blir idag, brukar inte vara så bra på att gö ra det :)

Fortfarande sjuk

Tog det lugnt på träningen, är fortfarande sjuk så ville inte springa massa.
Har även lyckats tappa min telefon idag, men hittade den så det var ju tur.
Ska sova strax så Godnatt

Bilder

Sitter på mammas dator och kollar på lite gamla bilder.  Här är en av bilderna


Ungefär 2,5 år gammal





Småbarnsträning

Kom nyss hem från skolan, riktigt seg dag. Hade matte, konstruktion och fysik , bara jobbiga ämnen och man blandar ihop allt. Så det är skönt att bara hemma nu.
Ska göra mat och sen iväg och träna lilla gruppen. Dom ska få kasta boll idag , känner att jag inte orkar med något annat. Ska även försöka få lite träning själv.
Ikväll om jag har tur så börjar desperate, måste kolla upp det själv nu när en viss annan peron är lite upptagen och inte kan göra det åt mig nu :)

Imorn börjar vi 12 de känns skönt, få sova ut lite.


Moget

Sluta snacka skit. O du ska kalla oss omogna , helt otroligt

Träna

Ska strax iväg på träning. Blir lugnt idag för jag känner mig lite sjuk, men de kanske bara är inbillning.
Skidorna med mamma var iaf riktigt jobbigt, vi¨åkte bara 5 km och jag var helt död efter det. Något jag måste börja göra oftare känner jag..
Senare vet ja inte vad som händer, ska kolla med malin om hon ska till filip eller om vi ska hitta på nå.
Imorn kommer emelie hem , LYCKLIG :D !!! fast hon kommer va riktigt brun, inte lika roligt ;)

Grattis !

Idag fyller världens bästa kalle år, Grattis :D <3


I skolan

Sitter och har våran sista religionslektion nu. Skönt att bli av med några ämnen. Vi börjar med cad istället men det ändå känns det inte så jobbigt.
Ska snart iväg på sista biologilektionen med och  sen är det matte.
Träning i eftermiddag, klockan 5 å sen får vi se vad jag hittar på .. :)

Stan

Fick lie bråttom i morse när jag skulle till bussen. Var helt inställd på att jag skulle med halv 9 men insåg tjugo över 7 att jag börjar halv 9 och måste alltså åka med 8 bussen. Vist 40 minuter hinner man på men är man inställd på nått så blir de stressigt.
Hade svenska prov som jag tror gick rätt så bra så det känns skönt.
Var ner på stan sen å köpte två klänningar och ett par tights. Träffade malin o burcu med men malin skulle till filip så jag o burcu gick på stan en stund. Hon provade rätt så höga klackskor, skitsnyggt så jag hoppas hon köpte dom. Jag var tvungen att åka så vet inte om hon gjorde det !

Kan inte sova

Hade bestämt att jag skulle sova i tid idag. Pluggat och sen sova för har prov imorn. Men kunde inte sova , ligger och tänker för mycket. För mycket på skolan, på träningar men mest på dig.
Hade ju tur att du var vaken iaf så jag slapp sitta uppe själv <3
Snart försöka sova igen. Godnatt


Jobba

Var ut igår med malin å nåra fler. Vill inte missa nån så skriver inge mer namn.
Var först hos mig, bara jag och malin sen blev de interpool ett tag innan vi gick till slick. Inte så mkt folk men de va rätt kul ändå!¨

Vaknade för inte så längesen ska äta frukost/lunch nu snart sen så ville mammas chef att ja skulle jobba så jag åker in och gör de innan träningen klockan 5.
Får se om ja hinner med nå mer idag också. Ska nog bowla med malin, filip o alex :)

...

Vill inte ha de såhär. Orkar inte de är jobbigt.
Fast de är det väl värt, för du är underbar <3

kallt ute

Kallt ute. ska till malin nu. minus 27 grader ute , yippieeee . Får se va man kan göra i den här kylan , blir antagligen vara inne .

Gott nytt år

Jag får väl säga gott nytt år lite sent. Har legat i magsjuka och därför inte orkat skriva nå. Nu är de mycket bättre och jag har fått i mig mat också.

På nyårsafton åt jag och malin först mat hemma hos henne, fick hummersoppa och sen oxfilé . Riktgit gott var de! Vi tog sjubussen till sätra hem till lången och var där och förfestade och hade kul. Till tolvslaget åkte vi in till stan och gick sen på slick. De var inte så kul och jag ville åka hem, men de va ju ändå nyår så man fick offra sig lite.

Ska hoppa in i duschen nu och klä på mig så man känner sig lite piggare.Blir nog spela nå spel med mamma och pappa sen.

RSS 2.0