Har inte haft tid

Det var ett tag sen jag skrev nu men jag har inte riktigt haft tid att göra det..
Veckan har vart lugn o skön iaf med massa mys, och inte så mkt skola!

Snart ska jag ut och springa med Millan innan jag måste fixa lite med håret.. Sen blire fixa sig inför kvällen. Men så har jag ju en väldigt seg kompis (ida ;) ) som inte kan bestämma sig nån gång så vet inte riktigt hur det blir än mendet visar sig nog. Blire inte hos henne så blire hos malin, ¨så på något sätt kommer det att lösa sig.

Ha så roligt ikväll , de tänker jag ha !


27e April 2010

Dags att åka till skolan. Slutar tolv så sen blir det ut och sitta i solen !

Nyduschad

Sitter här och orkar inte gå ut till mitt rum o städa som jag egentligen borde göra..
Nyss duschat också så känner att jag vill göra mig färdig innan jag sätter igång med städningen!
Ska även hämta lillebror från hans träning vid nio tiden så det är nog dag för mig att sätta fart snart. Segaste människan just nu måste ju i alla fall vara jag !


Cykel eller Buss

God morgon
Då var det dags för en ny skolvecka. Och vädret är så väldigt fint och det är riktigt varmt också, man skulle nästan ta o cykla till skolan. Men det finns nog ingen ork för det idag. Nu känner jag mig lat men det kommer fler dagar som man kan cykla.

Nu lär jag springa till bussen !


Nu ska vi vara med på bild ! HAHA
Från i lördags


Trääna

Kom nyss hem har haft träning i stan. Var duktig och cyklade dit , riktigt skönt var det. Körde lite spänst och inte så mycker mer.
Nu har jag lovat mamma att städa för det ser förjäkligt ut i mitt rum och i hallen. Ida är nog på väg hit också.
Ikväll blir det äta i stan med Emelie, får se om de är någon mer som ska med eller om det bara blir mys vi två.


Dags att fixa

Vart hos åsa och fikat o så. Snart blir de hoppa in i duschen och sen fixa sig. Blir nog hitta på något med ida ikväll, hon vill till Uppsala men vi får se hur det blir med den saken, tågen går så dumma tider så de är inge roligt.
Annars får vi hitta på något i tråkiga gävle, men de brukar ju kunna bli bra tillslut det med :)





Freeeedag

Yeeey fredag igen !
Kom nyss hem från Niclas och nu blire snart mat. Vid 6 tiden ska vi på kalas till farfar och sen blire nog hitta på nå skojjit ikväll !

Gårdagen var mycket rolig på Goya men man var inte piggast imorse när man skulle upp och skriva nationellt prov. Men tror det gick bra så då spelar de ju ingen roll att man var ut, lätt värt de !


Bilden från kattis fest förra året


Snö ?

Ja nu när jag vaknade och kollade ut genom fönstret så snöade det. Men de gjorde det igår med så jag tänkte inte så mycket mer på det förns jag klev ut genom dörren. Det hade kommit 1dm snö ! Igår var det inget som la sig på marken  i  alla fall men nu var det hemskt. Här trode man att det hade blivit vår, så kommer det sjukt med snö.
Nu är jag inge sugen på att gå ut ikväll längre heller, så hoppas det försvinner under dagen..



Inventera

Ska iväg till Coop nu och inventera, hoppas vi slipper kylen.


Färgar hår

Ida har nyss slängt i färg i mitt hår så väntar nu på att få tvätta ur de.
Undertiden sitter jag o "roar" mig med att läsa domhär konstiga dumma grupperna som alla går med i på facebook.
"Grannen ringer "Vart bor du?!" - "Bredvid dig!" så är man uteliggare :pPPpP"
Haha, Okej vissa är roliga men fattar inte att man orkar sitta å göra dom ..

Tråkigt

Har teknikutveckling företagande nu, jättetråkigt o fattar inte alls vad vi ska göra!
Snart är det Konstruktion , sen lunch och därefter stan.

Tisdag morgon

God morgon!
Vaknade idag och vädret är precis lika bra idag som igår, det är ju underbart. Ska snart sticka iväg till skolan, har två lektioner så slutar tolv. Då har man tid att passa på o njuta av de fina vädret också. Men innan jag kan göra det ska jag ner på stan och köpa hårfärg och sen till ida så hon får slänga i färgen.
Blir även inventering på coop ikväll, och Millan är tillbaka


Fitness

Sitter inne i skolan och har CAD. Lite tråkigt med tanke på hur fint väder det är ute..
Har fitness sen också, de är ju skönt att träna men man önskar ju att träningen i alla fall kunde vara utomhus. De ska bli så skönt när träningarna börjar ute igen.'

Å stackars millan sitter på en buss hem på väg från Grekland, så de är lite ensamt för mig på lektionerna..


19e april 2010

Godmorgon
Hinner inte skriva så mycket för jag måste springa iväg till bussen. Men först klä på mig och fixa mig lite. Det är superhärligt väder ute, så min dag blir nog bra
Ha en bra dag ni med !


Millenium

Nyss ätit mat och snart börjar millenium på tv som jag ska se, sista filmen börjar idag, luftslottet som sprängdes. Sen blir det nog sova för imorn ska vi springa slottsstafetten. Tråkigt för emilia som är fast i Cypern och inte kan vara med, istället får Emelies pappa hoppa in och ta hennes sträcka :)

Barnvakt

Är barnvakt åt gustav. Har spelat massa spel men jag förlorar bara. Får se va han vill hitta på nu, inget jag är dålig på hoppas ja ;D

Stockholm

Nu blir det Stockholm med klassen och alla andra tekniktreor, blir säkert bra. Skriver mer sen
Ha en bra dag !

Söka Högskola

Nu sitter jag och håller på att anmäla mig till olika högskolor så kan ju passa på att påminna alla om att imorn är det sista dagen man kan söka.
Jag vet inte alls vad jag vill bli eller vad jag vill gå men känner att det är lika bra att söka mycket , man kan ju alltid tacka nej om man inte vill gå. Kanske ta ett sabbatsår och fortsätta läsa sen .. Jag vet inte men jag tycker det är smart att söka nu i vilket fall.

Snart blir det sova, Stockholmsresa imorgon.


Godnatt :)


Nästan sommar

Kom nyss in, har legat ute och solat. I bikini, grannarna måste ju tro att jag är knäpp som ligger ute i bikini mitt i april. Men är det sommarvärme så är de och då gör jag det.
Ska om en stund byta om för träning, åka förbi malin en sväng och sen träna!

Dags att åka

Nu är det dags att ta sig till skolan, funderar på om man kanske ska cykla, de är ju så fint väder :)

Det fortsätter

Jaha det tråkiga gråa vädret bara fortsätter, jag som hade hoppats på ett soligt lov så man kunde vara ute massor. Och vist kan man det även om det är såhär, och regnar men det är ju inte alls lika roligt. Så vet inte alls hur den här dagen kommer se ut. Blir i ´vilket fall träning från fem till sex men ah sen vet ja inte. Kanske bara vara hemma framför tvn, skulle vara rätt så skönt det med.

Ska läsa lite också så slipper man göra det sen i sista minut som vanligt. Kan vara avslappnande att läsa lite också och sen kanske kolla på luftslottet som sprängdes, har ju inte sett den än !

Kalas

Glömde skriva Grattis till pappa igår men han läser nog ändå inte de här så spelar ingen roll om det är en dag försent, så grattis pappa !
Snart måste jag baka lite för han ska fira idag och det vore ju tråkigt om det kom folk och så har man inget att bjuda på ..
Vet inte vad som mer händer idag det lär ju visa sig va ;D

I stugan

Sitter i stugan och har lite tråkigt så passar på att skriva lite. Väntar just nu på mat bara.
Vi har inte gjort s mycket, mest tagit de lugnt. Inte så konstigt att jag gjort de eftersom jag är sjuk och bara hostar hela tiden.

Om nån timme åker vi hem, vet inte va som händer då, antagligen sova så man blir frisk och kan göra något under resten av lovet!

Körkort

Glömde ju skriva det
I torsdags klarade jag uppkörningen så nu har jag körkort ! :D

Projektarbete

Sitter i skolans bibliotek nu helt själv. Eller ja inte helt själv men emilia är inte här så har ingen att prata med... Hon är ju på väg till Thailand nu, väldigt skönt för henne, så jag känner att jag måste ju skriva lite på projektet även om jag inte vill. Man kan ju inte alltid låta henne göra allt ;)
Jag har skrivit en del men inte alls så mycket som behövs, men förhoppningsvis blir hon inte allt för besviken på mig, jag har ju ändå försökt :)

Snart är det bokprat och sen blir det åka till coop i valbo och jobba lite !

RSS 2.0