Min bror är hemsk !!!

Hej
Har typ nyss kommit in i huset. Hade glömt nyckel inne igår men viste att alex var ledig idag. Men självklart vägrade han öppna, varför räknade jag med något annat ?! Fick stå ute i 40 minueer innan han kom och öppnade. ÅÅÅÅÅHHHHH Dåligt arg man var då. JAg som ska iväg och jobba. Så nu får jag ta och snabba mig lite

Ha en bra dag !


Saknar vintern lite nu, de är mysigt. Saknar även mitt mörka hår..

Uppe tidigt

Godmorgon.
Kan inte förstå att jag är vaken såhär tidigt. Är så fruktansvärt trött känns som jag både ska svimma och spy. Men förhoppningsvis inget av det.
Ska vara vid sörbyskolan klockan 8, idag är de träslöjd som gäller :)

En massa jobb

Hejhej
Imorse ringde dom och väckte mig från vikarieförmedlingen och undrade om jag kunde jobba idag på Sofiedalskolan. Så det var ju bara att göra sig klar och ta sig dit på en timme och sen jobb. De gick jättebra idag alla lyssnade och var glada, de är så kul att komma ut då.
Nu var de nyss lunch och jag ska ut till vägen och hoppa på bussen aldeles strax. Blir jobba hos mamma nu på eftermiddagen.


VAIF - GGIK

Var på match med mamma i sätra för en stund sen. Alex lag mötte GGIK, tror jag iaf. Blev 5-5 så det blev sudden, (tror jag att de heter va ;) ) men då gjorde GGIK mål och vann. En ganska tråkig match var det men ändå kul att titta. Gillar dock inte deras nya tränare, tror inte han vet hur man tar ut ett lag..


Snart kommer älskling hit (längtar!!) Och så ska vi fira farmor som är här. Blir lite god mat också, inbakad fläskfilé med nån svamstuvning och bakad potatis. Låter hyffsat gott tycker ja :)



Söndag 26/9 2010

Tog en lång sovmorgon idag, behövde det. Har varit sjuk länge och ända sättet att bli av med de är att vila. Idag känner jag mig piggare och har jag tur kan jag börja träna igen redan imorn.

Ska fixa till mig lite nu och sen bär det av mot sätra för att kolla när alex har match.

Ikväll ska vi fira farmor som fyllde år i fredags och niclas kommer också hit. Saknar han väldigt mycket, de var ett tag sen vi träffades nu. Eller de kanske inte var det men det känns så i alla fall...

Kladdkaka och Idol

Har precis tagit en lång skön dusch. Skönt efter att ha jobbat en hel dag.
Ska fixa lite här hemma , städa lite. Vid halv 8 tiden kommer Sandra och Malin hit för att titta på idol, prata massa strunt och äta kladdkaka. Blir en myskväll idag ! :D




IT-avdelningen

Sitter oh jobbar hos mamma nu, knappar in alla som har fått datorer i skolorna så att dom är användare till sin egen dator. Snart klar faktiskt, de går undan här ;)

Så mycket att göra

Det var ett tag sen jag skrev nu. Har egentligen inget att skylla på heller för jag har bara varit hemma o vart sjuk. Men ska försöka hinna lite nu innan jag ska iväg och jobba.

Fredag:
Det blev utgång och vi hade riktigt kul. Träffade även malins bror vilket vi inte räknat med. Mådde inte så bra efteråt och förkylningen blev värre :/

Lördag:
På dagen kommer jag inte ihåg vad jag gjorde, tror jag var hos niclas en stund. På kvällen kom familjen steinwall hit och åt mat och så firade vi anna, mig och ronnie. Kollade även på gamla bilder från alla semestrar vi varit på.. hihi ganska kul att kolla på allt vi har varit med om !

Söndag:
Det blev köpis med emelie typ hela dagen fast jag var fortfarande sjuk så vi fick gå i snigeltakt. Emelie blev lite irriterad på det och det kan jui även vara därflr det tog en hel dag att gå igenom alla affärer. Men det blev en hel del shopping vilket jag egentligen inte behövde. Men men det är ju kul !

Måndag:
Vart sjukare igen och låg hemma hos niclas halva dagen och vilade. Åkte förbi åsa en stund på vägen hem och sen var det bara hem och fortsätta vila..

Tisdag:
Jobbade på sofiedalskolan i nån timme och sen fick man åka hem o vila igen..

Onsdag:
Kännde mig ganska pigg och hoppas att förkylningen är på väg bort nu. Började med att jobba på soffe på dagen. Åt en snabbis på donken innan det var dags att åka till stan. Skulle till ungdomsförmedlingen tror ja de hette. Men blev tio minuter försen för jag hittade inte dit. Det löste sig tillslut och allt gick bra där. Till sist åkte jag upp till mammas jobb och fick jobba i två timmar där med massa inknappningar . Ska även dit på fredag och fortsätta.

Torsdag:
Ja idag är det torsdag och jag ska snart iväg till soffe igen. Blir sista dagen där nu som jag vet iaf. Lite tråkigt för alla har varit så snälla . Blir åka upp till läkerol direkt sen, det är match idag. Brynäs - Djurgården. Hoppas vi kan få en vinst nu då !!



Så nu har jag kommit ikapp. Ska försöka uppdatera bättre nu framöver :)


Utgång fast man är sjuk ?!

Hejhej

Jag sitter här är jättesnorig och har ont i halsen. Jäkla förkylning alltså.
Sen typ två veckor tillbaks har jag och malin bestämt att vi ska ut idag och så går jag och blir sjuk, de ör så typiskt mig !!!

Nu måste jag bestämma mig,antingen stannar jag hemma och glor på en film som jar har gjort dom senaste dagarna på grund av förkylningen . Eller så går jag ut och hoppas på att jag inte kommer må  sämre imorn...
Känns taskigt att svika  henne så det blir nog till att festa ikväll och hoppas på det bästa.


Så nu måste jag försöka peppa lite och bli pigg. Ikväll så kör vi all in om de blir nått. Annars kan det va.

Ha en bra dag och kväll ! ( det ska jag försöka ha ) :D








Det är jobbigt att vara lärare !

Var på soffe idag och hade matteprov med 8orna och NO med 9orna.  Snacka om att ha noll respekt för läraren eller i mitt fall, vikarien. Lyssnade inte ett dugg på vad jag sa men dom förstör ju bara för sig själv så.

Åkte till köpis sen och köpte skorna jag kollade på igår. Känns bra, dom var sköna också-
Träffade emelie, ida , elin och linn på köpis också . Pratade ett tag sen följde jag med ida på hennes lunch och åt korv  :D


Nu blir det vila, imorn vill jag vara frisk !!!


Forsbacka skola

Har jobbat idag på forsbacka skola i en 2-3 a, med massa snälla barn,

Blev en sväng förbi köpis på vägen hem och en tröja inhandlades. Hittade även ett par skor så köper nog dom imorn tror jag.

Nu blire vila, är fortfarande sjuk...

Sjuk

Jag blev sjuk efter kryssningen och därför varit sängliggande. Har däför inte orkar skriva.
Nu är jag piggare och ska iväg till gymmet sen fast de blir väldigt lugnt. Ikväll kanske jag orkar skriva om kryssningen :)

Hemma igeen

Ja nu är jag hemma igen från kryssningen som var riktigt rolig, berättar sen för nu måste jag iväg. Dags att jobba igen

Kryssning

Packa, sova, vikarie, äta, möte och sen kryssning imorn. Samma båt som studentkryssningen tror jag.

Så nu blir det packa och sova skriver på lördag när jag kommer hem igen !


Är helt slut !

Hej
Började min första dag som vikarie idag och jag är redan helt slut . Barnen tar kol på mig och nu sitter jag med världens huvudverk. Har rättat matteböcker och massa annat med och det här är ändå bara en 4a, tänk när jag kommer till högstadiet, oj oj..

Mamma är på väg hem så vi ska ta oss ner till stan för lite shopping (förhoppningsvis)

Somnar väl direkt när jag kommer hem så får se om jag skriver nå mer idag annars blir det imorn när jag kommer hem igen.

8 September 2010

Var in på vikarieförmedlingen på möte klockan 10 i morse. Mötet pågick i en timme och Bosse som jag var hos var jättetrevlig och allting gick bra. Hade tur och fick jobb redan imorn på forsbacka skola i en 4a. Får se hur det går, lite nervös är jag . Kommer vara ensam lärare så hoppas att dom lyssnar på mig..


Strax ska jag åka och hämta Gustav, blir att vara lite barnvakt idag. Sen fixa lite mat till han och Åsa.

Niclas kommer också idag , så min dag kan nog inte bli bättre än såhär ! :D


Sista Gästrikecupen

Kom precis hem från Sandviken. Har varit och jobbat på sista Gästrikecupen för i år. Det var inte så många deltagare men det blev iaf en tävling och alla fick sitt pris.


Nu blir se dusch och sen är det sängen som gäller. Ska upp tidigt imorn.

Godnatt !

Vikarieförmedlingen

Nyss ätit fiskbullar och potatis med mamma.. Orkade inte laga nått till mig så åt samma som henne.
Ringde till vikarieförmedlingen nyss också, och det var bra man ska inte alltid ge sig.
Ringde dit igår och sa att jag ville skriva in mig men då fick jag ett nej direkt. Hittade ett annat nummer till samma ställe och ringde dit imorse igen och då sa hon att jag skulle ringa tillbaka efter lunch vilket jag nyss gjorde och vist, jag fick tid för möte imorn så man ska inte alltid ge sig efter första försöket !

Nu blir det kika lite tv innan det är dags att åka på Gästrikecupen.



7 September 2010

Legat vaken  i två timmar för pappa har slipat i garaget. Tänkte äta frukost nu och sen ta mig ut på en promenad i det fina vädret som verkar hålla i sig idag med.

Mamma är hemma och är sjuk så måste fixa lite till henne också.
Sen blir det ut och sitta i solen för att bara njuta !





Boxercise

Var på ett 75 minuter långt boxercise pass med Malin på korpen. Armarna är helt döda nu så kan knappt skriva här.

Blir sängen nu och se om jag ens kan lyfta armarna imorn.
Sova själv inatt för älsklingen min är hemma hos sig :(



Godnatt ! :)

Sommarvärme!!

Jag har tagit mig ur sängen , ätit lunch och suttit ute en stund. Det är superskönt ute, nästan sommarvärme. Fast jag har bara suttit i ett hörn utanför huset så kanske därför det vart så varmt. Men jag klagar inte, de här vädret kan få hålla i sig ett tag nu.

Tänkte ta mig ut på en liten kort promenad nu, har suttit still alldeles för länge så känner mig seg.





Grekland skulle ju inte heller vara helt fel nu !

6/9 2010

Ligger i sängen och kan inte kliva upp. De är fruktansvärt jobbigt med mensverk. Tur att man inte har det allt för ofta !!

Får se vad jag kan göra idag, ska kika på en film nu och se om det har blivit bättre fram mot lunch :)

Konfetti överallt

Godmorgon!

Det var inte alls lika mycket folk på insparken igår som det var i fredags.
Vi höll efter med städningen hela tiden så vi inte skulle ha så mycket att göra när det stängde. Men vid ungefär en timme innan stängning så sprutar dom ut konfetti över hela rummet. Så städningen tog två timmar och vi var hemma typ halv 4.
Riktigt trött var jag imorse så jag sov ända till halv ett. Behövligt!

Ska snart ner på stan med mamma och pappa, det är invigning av nya stortorget idag och om jag inte fattade fel så kommer Salem Al fakir dit också.










Insparken ikväll

Nu blir de hoppa in i duschen o sen äta lite mat.
Jobbar på insparken ikväll igen med malin. Kommer bli roligt. Det är för dom på gymnasiet ikväll :)


Skolavslutningen i 2an tror ja


Lördag 4/9 2010

Kom hem runt 02 nångång i natt efter att ha jobbat på parken. Det var riktigt kul och det var mycket folk. Hoppas på lika mycket folk ikväll igen.
Men snacka om att man inte är van att jobba eller att vara uppe länge. Klockan 24 höll jag på att somna stående . Får se om det går bättre idag.

Vaknade även med träningsverk i typ hela kroppen vilket jag i och för sig trode att jag skulle få. Det är så skönt, man känner verkligen att man har tränat.
Nu blir de frukost sen vill jag till köpis men mamma ville inte följa med mig så vet inte alls vad jag ska göra nu.



Hela familjen för typ 3 år sen :)


Gym och solarium

Vart gym med malin på korpen. Fick hjälp av hennes lagkompis Fanny tror jag hon hette. Kommer antagligen ha riktigt med träningsverk imorn!
Efter det blev det sola en stund, men så blek som jag är skulle de behövas varje dag i typ två veckor just nu. Men bättre än inget iaf.

Duschen nu sen blire fixa sig för kvällen. Ska jobba med Malin och Jonna på insparken, kan bli kul :D



Dags att träna igen

Var så trött igår så orkade inte skriva nått igår kväll.. Gjorde inget speciellt iaf, vad jag kan komma ihåg .

Nu blir det frukost och sen in til stan och gymma med malin. Nu när träningsverken precis har försvunnit ;) (y)

Att ha koll på saker

Godmorgon

Igår var jag duktig och köpte en almanacka så nu kan jag börja ha koll på saker. Kände att även om ja inte har så mycket att göra så är det bra att skriva upp allt. Då glömmer man inget.

Ska snart ín till stan med Ida och Emelie. Jag hittade en väska igår som jag inte köpte, blir nog till att köpa den idag .



Grattis Malin :)

Vart å fikat hos malin nu ikväll, hon fyller 19 idag så grattis igen :D

Nu är de dags att sova , godnatt :)

Massor med träning

Har börjat träna bra nu, var nyss ute och sprang i 30 minuter och sen vart det styrka i 20 minuter efter det. Känns bra och man är mycket piggare. Så förstår inte vad jag hållt på med hela sommaren, träna är ju bland de bästa jag vet !

Nu blir det duscha av sig för att sen åka till köpis med pappa och shoppa lite. Ska bland annat byta kameran jag fick när jag fyllde år :)


Ska byta till den här :)


RSS 2.0