Det gör ont

Har vart på stan med mo rmor och morfar och kollat resor, tyvärr fanns det inga så det får bli sen istället då!

Sitter här och hostar nu men ska snart iväg på träning ändå. Har träningsverk och nackont också så vet inte om det här är min dag riktigt... Ont i nacken har jag haft ett tag nu så får hoppas det blir bättre snart, men träningsverken den är bara skön!

Det går upp och ner

Ena dagen känner jag för att skriva hela tiden medans andra har jag ingen lust alls. Och så var det igår.
Men jag gjorde inge speciellt i alla fall så det fanns inget att skriva om.
 
Idag ska jag på stan med mormor och morfar och kolla efter resa. Kanske finns nå bra.. Hoppas de !
Även träning ikväll ;D

Ut och springa

Svenskan gick rätt bra idag även fast jag inte hade läst boken. Tuuuur för mig !
Resten av dagen har spenderats framför tvn vilket inte känns så bra. Så nu ska jag byta om och sticka ut och springa hade jag tänkt, får väl se hur långt man orkar ;)



Tycker om den här låten så mkt så måste länka till youtube,
(har inte lyckats lista ut hur jag gör så ni kan lyssna här)

http://www.youtube.com/watch?v=evJ1JUh8JSs&feature=player_embedded


Ett födelsedagsbarn

Imorn blir min kusin Simon tolv år men vi var där och firade idag. Grattis, snart tonåring ;)

Dagen har förövrigt varit tråkig med bara massa plugg. Bokredovisning imorn och jag har inte läst boken,  bra gjort av mig..
Har ja tur så lyckas jag kanske få ihop nå skit ändå men det är ju tveksamt!
Ska även lämna in en uppgift på fitnessen imorn men den har ja inte heller gjort så blir ju att skippa den lektionen om ja inte hinner göra de nu ikäll...

Jobbig dag de här  nu blir det sova
Godnatt


Sommar nu då !

ÅH jag måste bara säga att vädret suger verkligen, vill bara ha sommar med massa värme, sol och bad nu !
Sen skulle de ju inte vara helt fel att bli lite brun heller ..


Har en känsla av att vi inte ville vara med på bild där.
Men det var ju sommar så borde ju vart lite gladare..


DM final, Valbo-Alba

Ska snart iväg med mamma, alex och tim. Dom ska spela DM final och jag tror att det är mot alba men inte säker. För en gångs skull ska jag kolla när dom spelar så hoppas på vinst .
Men innan matchen ska jag o mamma ner på stan o testa lite kläder och så.

Ikväll vet ja inte riktigt va som händer , får se va man hittar på för kul !


Sova i soffan

Vaknade nyss efter att ha sovit tre timmar i soffan. Somnade nästan direkt efter att jag hade städat och sen när jag vaknade trodde jag att jag hade nackspärr.. Jag lutade nacken på något konstigt sätt när jag somnade och när jag vaknade låg jag fortfarande lika. Så nu i fortsättningen om jag ska sova i soffan  måste jag vara noga med att lägga mig rätt så det inte händer igen.
Nu blir de hoppa in i duschen , riktigt skönt

Fredag

Oj va trött jag har vart idag fast det är ju inte så konstigt då man inte sovit en sekund på hela natten. Va ju i Sthlm på Kattis studentskiva. Jättekul var det och de va kul att parta med lite annat folk.

Sen när vi skulle hem hade vi mindre tur, fick stå inne på 7 eleven eller va de nu var i över två timmar innan stationen öppnade klockan 5. Trött i benen kan man ju säga att man var, så att kliva på tåget var hur skönt som helst.
Så med tanke på hur trött man var  va det inte så konstigt att jag somnade i skolan sen. Somnade i  början av föreläsningen och sov hela. Var rätt pinsamt faktiskt.

Nu ska jag städa klart mitt rum, försöka sova lite innan träning och sen ikväll blir de bara hemmamys :)

Reklamfilm

Sitter i skolan nu och har teknikutveckling företagande. Sitter och kollar på en reklamfilm som är en halvtimme lång bara för att ha någonting att göra. Fast de gör ju inte så mycket, rätt skönt att inte göra nå...

Onsdag

Dags att äta frukost nu och sen iväg till skolan för att bara ha en lektion, lite segt men man kommer ju upp i hyffsad tid i alla fall. Sen blir det även lite plugga och så in till stan ikväll.

Ha en bra dag

Bilder, studentkryssning

Lite bilder från studentkryssningen








Studentkryssningen

Lördagen började med att jag fick springa till bussen och trodde att jag glömt biljetten. Bra gjort.. Den var i alla fall med så vi fick ju komma på bussen och  även båten, men det var lång väntan på att få kliva på båten.
Väl på båten gick vi och lämnade våra saker i hytten, gick och handlade i taxfreen och sen var det mat. Satt en bra stund och hade riktigt trevligt innan det var dags att gå och byta om och fixa sig.
Väl färdiga så gick vi till sviterna där de var en massa förfest, inte helt fel. Därefter tappade jag bort alla och gick helt själv i 4 timmar. Dock träffade man ju folk man kände hela tiden men jag hade varken emelie , malin eller ida med mig. Men jag hade kul ändå och dansade med massa folk innan jag tillslut hittade på mina kompisar igen.
Kvällen/natten slutade vid 5 tiden för mig då de var dags att lägga sig.
Blev max två timmars sömn och vid tio gick jag och mallin o letade efter nått att äta och sen fixade vi oss igen och det var dags att köra igång igen.
Fullt ös Söndagen med och även bussresan hem, men där tog de slut. Vi var helt döda och även fast vi gick till goya fanns det ingen ork kvar i mig så jag väntade bara på dom andra så vi kunde åka hem

En riktigt rolig studentkryssning som jag lätt skulle göra om. Sjukt kul var det !!

Får se om jag hittar på nå bilder till sen men nått ska de nog finnas !

Tillbaka

Ja nu är vi tillbaka efter en skitkul helg på studentkryssning.
Men så är det ju skola idag som jag måste iväg till och sen jobb så får berätta mer när jag kommer hem igen .
Puss

Studentkryssning

Idag är det dags för den efterlängtade studentkryssningen. Dock har den inte vart så efterlängtad av mig men säkert av många andra. Jag är fortfarande inge sugen på att åka, skulle heldre ligga hemma och sova faktiskt. Men antagligen blir det väldigt roligt när man väl är där, så nu får jag börja tagga till och så får vi helt enkelt göra det roligt. Alla andra som har åkt innan har sagt hur roligt dom har haft så nu litar jag på dom.
Bussen går halv 4 från gävle och båten har jag inte riktigt koll på , men tror det var klockan 6 den skulle gå.
Tillbaka i Gävle är vi imorn klockan 21 och då blir det efterfest på Goya direkt för dom som orkar.

Ha en bra helg !


Brynäs - Djurgården

Kom nyss hem från matchen. Jäkla synd att dom förlorade brynäs. 3-4 blev det, men men brynäs var alltså inte det bättre laget så så kan det gå. Jag och ida hade kul i alla fall med allt folk så för mig spelar det ingen roll hur de gick, men de skulle ju vara kul om dom vann så det blir fler matcher.

Nu ska jag lägga mig och plugga, behöver det för de här kommer inte gå bra imorn känner jag på mig
Godnatt och sov gott!

Torsdag

God morgon
Idag är både jag och pappa lediga så om ett tag tänkte vi ut och köra lite och sen kommer ida hit för att färga min gräsliga utväxt. De behövs verkligen så snällt av henne att hon gör det.
Sen måste jag hinna med att plugga också, har svenska och konstruktionsprov imorn. Känns inte så bra men det går nog bättre än matten igår i alla fall !


Matte E prov

Den här veckan har ju bara haft bra väder och det fortsätter lika. Funderar på om man ska cykla till skolan idag kanske.
Har matteprov halv ett men ska in till skolan nu snart för att plugga med millan. Ingen av oss fatta någonting så om vi har tur så ska fredrik hjälpa oss, annars kan de bli kämpigt att klara det här provet. Så nu måste jag stressa iväg till skolan.

Bilden från Torremolinos 2009


Underbart

Kom nyss hem från stan. Var riktigt skönt att både sola men sen att gå hem i det fina vädret.
Ska sätta mig ute i solen en stund och plugga matte, har prov imorn. Nu när man kan sitta  ute så känns det inte alls lika jobbigt att plugga som om man skulle behöva sitta inne när de är skitväder ute, då blir man bara deppig men nu är de bara lite skönt att ha något att göra !



Ut i det fina vädret

God morgon
Vaknade för en stund sen och har precis ätit frukost. Är ledig idag så ska passa på att ta bussen in till stan om ett tag och sola och sen blir det en promenad i det fina vädret hem.
Ska även gå förbi malin en stund och säga hej
Ha en underbar dag !


Nu blir det mat

Provet idag kändes rätt okej så jag behöver nog inte oroa mig för att inte klara det. Hade fitness idag också vilket jag känner att jag behövde. Orkade inte så mycket men man måste ju börja nånstans.
Nu är det dags att äta!

Hemma igen

Nu har vi kommit hem från fjällen igen. Det var kul men vi hade inte något vidare bra väder. Blev två dagar längdskidor och en dag slalom. Jag ville få ut lite träning av det men eftersom jag var sjuk så var de bara att ta det lugnt.

Här hemma är det fint väder nu så jag ska ut i solen en stund sen promenad med emelie och så ska jag hinna plugga lite också !

Fjällen

Är fortfarande sjuk men mår betydligt mycket bättre än igår.Så jag kommer att följa med familjen till fjällen ikväll, även om det kanske inte kommer bli så mycket skidor för min del så är det alltid skönt att komma bort ett tag. Blir till Funäsdalen tror jag de var och en väldigt mysig, rätt så stor stuga. Vi åker hem på lördag så är inte borta så länge heller, vilket är skönt så man hinner se finalen i melodifestivalen på lördag.
Nu blir det packa och sen har jag en lång biltur att se fram emot !


Hemma och är sjuk

God morgon.
Idag blir det varken skola eller jobba för mig. Har ringt och sjukanmält mig. Är inte nå pigg alls och ska lägga mig nere i soffan och försöka sova om en stund. Även pappa är hemma och är sjuk så det är säkert han som har smittat mig.
Det är väldigt fint väder ute idag också så kanske om man orkar ska man sätta sig ute en stund, det kan ju vara bra med friskluft med!

Nä film och te nu så kanske jag får för mig att jag ska skriva mer sen.
Ha en bra dag !

Kungsberget

Hinner inte skriva så mycket men gör de lite snabbt.
Vart i kungsberget idag med malin. Jättefint väder och superbra backar. Kan iunte bli bättre, det var så himla kul så lär åka dit nå mer. Lite tråkigt bara att de vart så kallt i ansiktet, men det är sånt man får ta.
Nu måste jag hoppa in i duschen ska ut på slick idag, hoppas de blir kuuuul  :D

Kent

Har vart i hemlingby och åkt skidor idag. Var inte nå bra spår alls så det gick väldigt segt. Åkte 6 km iaf, det var skönt att komma ut. Och så behövde jag lite träning inför fjällen. Haha

Ska fixa lite med löshåret snart och sen hoppa in i duschen för att åka iväg sen och jobba på Kent konsert. Får se om han är nå bra då, ingen av dom andra konserterna som vart har varit nå bra men får se hur det här blir.

Avatar

Kom nyss hem från stan. Var först och åt på Los sombreros och sen blev det biljard. Jag spelade med pappa och Hasse, känns som att jag förstörde lite för pappa för jag är verkligen dålig på det! Gjorde så att Hasse vann två gånger, men vad gör det. Det var ju roligt så då spelar det ingen roll.
Hasse och Robin åkte hem efter det, då gick jag pappa och alex på bio. Vi såg Avatar. Den var inte dålig men inte bra heller, kanske inte var riktigt min typ av film. Lite för mycket. Plus att jag satt själv på en rad under pappa och Alex, det gjorde inte saken bättre.

Är fortfarande mätt från lunchen så hoppas det inte blir mat än på ett tag. Nu vet jag inte vad jag ska hitta på faktiskt , men något finns det väl alltid.

Vilket väder

Usch vilket tråkigt väder det var idag då. Jag hade hoppats på någon minus och strålande sol, det hade vart ett perfekt skidväder. Men så var det ju inte så idag blir det inge skidor.
Istället ska jag pappa, alex, robin, hasse och kanske lena in till stan och äta mat och sen spela biljard. Eventuellt att jag ska på bio med pappa och alex ikväll också, dom ska se avatar o det lät ju inte helt fel !


Allard på bilden

RSS 2.0