Telefon

Pappa kom nyss hem och hade med sig telefonen jag köpte idag, hoppas den funkar bättre än den gamla för jag orkar inte med en till skit telefon !


Den blev de, fast jag tkr den är snyggare  iverkligheten än på bild :)

Utmaning

Utmaning

Har blivit utmanad av Emelie att svara på detta och föra det vidare.
Fyra TV-program jag brukar se: Desperate Housewives, Gossip Girl, Andra Avenyn och Samantha
Fyra saker jag gjorde igår: Gymmade med Emelie, Städade, Var med Malin  och så ansträngde jag mig faktiskt lite i skolan också !
Fyra saker jag längtar till: Hm.. Torremolinos, och samma som många andra sommaren, fredag då de blir tjejmys och Kreta med farmor och farfar :D
Fyra saker som står på min önskelista: Få ett bra sommarjobb, Ha riktigt bra väder i torre, en rosa liten dator till vi flyttar och att lite småsaker ska lösa sig.
Fyra saker jag avskyr: Att ha stökigt , de är så depprimerande och ändå har jag alltid det. Min klass är inte heller toppen men den duger iaf , elr den har blivit mycket bättre nu tkr jag så att avsky den ska jag inte säga att jag gör, sen måste de nog vara att bråka med mamma och pappa och nån fjärde sak kan jag inte komma på !..
Fyra saker jag tycker om att göra: Träna, åka utomlands såklart, Vara med familj och vänner och så är de mysigt i stugan :).
Fyra saker jag åt igår: korv, kexchoklad, äpple och milkshake
Jag tänker nog inte utmana någon ;D

Tack

Fick en tv av mamma och pappa för nån dag sen , lite skillnad mot min gamla 17" haha :D Tack så mkt <3


Dålig bild men de syns iaf :)

stökigt och trött

sitter och fördriver tiden medans jag väntar på att naglarna ska torka ! Rummet är så stökigt så jag vet inte vad, måste städa snart.. Men är trött så orkar inte de idag får ta de imorn :D
Nu ska jag ringa anton

Godnatt!


Träning

Nyss kommit hem från gymmet . Emelie och jag körde där istället för intervaller för båda är skadade . Vi insåg också hur svaga vi är i armarna, speciellt emelie :D så nu är de dags att köra mycket mer armar. Nu är de duchen som gäller !

Kalas

Nyss varit ute och gått med emelie. Känns som att det behövdes lite efter idag.
Började med att åka på kalas till min kusin simon som blev 11 idag. Träffade även min andra kusins barn, Jonathan. Kan man bli sötare ?! de är sjukt så gullig han är :D
Fick en massa fika och sen övningskörde jag hem. Det var ett tag sen jag gjorde det nu men det gick riktigt bra . Måste börja köra mycket nu för jag vill verkligen ta körkort direkt när jag fyller .

När jag kom hem började Gossip Girl. De är så spännande och bra, fattar inte hur jag kunde tycka att de var dåligt förut :s
Efter gossip så gick vi till Cajsa som också fyller år idag. Tror att hon blev 10 men är inte säker. Och där fick man ju också fika och det känndes ju som man har ätit väldigt nyttigt hela dagen idag. Så promenaden som jag tog med emelie efter jag var där var rätt skön, Kan fortfarande inte ha träningsskorna på mig så det blir nog inga intervaller för mig imorgon heller. Men kör dom på cykel istället.

Ergonomi elr hur de nu stavas imorn så måste läsa lite nu:)

Snart

Idag är det bara 18 dagar till vi flyttar ! Mamma och pappa är vid huset nu och målar och tapetserar. Jag har inte vart där på ett tag men det låter som att de blir bra :)


Rätt gammal bild alla ställningar och sånt är borta, men den ända bild jag har :)


Varför !

När jag äntligen fattar hur man gör för att designa en blogg så står det bara error när jag ska spara allt, nu börjag jag lessna på det här. Kan inte ens få en profilbild !

Klockan

Inatt skulle man ställa om klockan.  Jag har såklart glömt bort det så jag missade träningen imorse !
Har ni kommit ihåg att ställa om klockan !?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0