Insändare

Sitter i skolan nu har svenska. Ska ändra våra insändare så att dom blir bättre. Vet inte va jag ska ändra mer..
Här är den iaf. Den får duga!

Alkohol under graviditet

Hur egoistiskt är det inte av alla de kvinnor som dricker alkohol under sin graviditet. Trots de studier som finns om hur fostren och barnen påverkas av att mamman dricker så gör väldigt många det ändå. De ökar risken för missfall, påverkar barnets inlärningsförmåga och även dess beteende. Och vilken mamma vill ha sitt barn dödfött? Har ni tänkt skaffa barn så tänk på vad följderna kan bli vid felaktiga handlingar. Barnen väljer ju inte sina föräldrar.





Skor

var på köpis igår med emellie efter en lång lördag. Var skönt att bara gå runt där o kolla och äta mat. Lördagen var trevlig men kunde slutat bättre. Emelie den klanten missade bussen , fick gå till sjukhuset men sen  hade vi tur och fick åka taxi hem med micke.

Idag var det skola igen. Vi har så mycket nu och det blir inte bättre när provveckan kommer och vi ska ha 8 prov. Bara att börja plugga nu !

Hittade iaf ett par skor på köpis igår


inte bästa bilden, men sådär ser dom ut.

Jobba

Ska snart iväg till läkerol arena och jobba, blir nån timme. Sen blire party med millan ida emelie linn elin mari issa och några fler, kommer inte ihåg vilka vi är ;D hah

Snart

Nu ska jag bara göra mig klar så åker jag hem till malin. Vet inte riktigt vad vi ska göra , det lär ju visa sig :)
Sen blir det sova , så godnatt

skolan

Sitter i skolan nu slutar snart, supertråkig dag !

Myskväll ikväll med emelie ida och malin. Förmodligen iaf.


Sängen

Nu har jag precis fixat klart akvaiet och är väldigt trött så nu blir det sängen.

Godnatt !

Tävling

Det blev ingen tävling för mig i helgen tyvärr. Och nu måste jag bestämma mig om jag ska byta till Gif eller inte. Det är jobbigt !

Nu ska jag snart till skolan. Ska bli skönt, slippa tänka på en massa annat :/

Saknar

Besviken

Är både besviken och oerhört ledsen. Hatar att man inte kan vara ärlig och tala om vad man vill istället för att komma med en massa bortförklaringar. Trodde bättre om dig. Tycker om dig så mycket. Hoppas du kommer på bättre tankar och viktigast, va ärlig !


Förvirrad

Var på köpis med ida igår. Köpte en klänning och en BH. Ida köpte bara en korv.
Åkte hem och gjorde mig klar sen åkte familjen hem till Familjen Steinwall och åt mat där och hade trevligt.
Anna och Adam skulle hem så jag åkte med dom in till stan och tog bussen hem och fixade mig lite.
Åkte ner på stan  och gick på Hang loose med Sebastian Lidbom vilket var mycket trevligt. Till och med att jag dansade! Träffade många man kände och det var en lyckad kväll.
Däremot fattar jag ingenting angående ett sms jag fick av en person. kort sms avslutades med hejdå. Vet inte hur mkt jag vill skriva. Men den uppfattningen hade jag inte om den personen iaf. Och ett svar är inte för mkt begärt. Aja får se hur det blir jag vill veta vad personen menade i alla fall !


Köpis

SKa äta mat nu sen blir det köpis med Ida :)

Sjuk

Började ju som sagt att bli frisk igen vilket kändes väldigt bra. Nu har jag ondare i halsen igen och kan knappt svälja. Hoppas det blir bra snabbt med tanke på att det är tävling i helgen.
Får se hur det blir om jag kan vara med eller inte.

Snart ska jag kolla på idol, det är ju från Gävle idag !

Män som hatar kvinnor

En skön början av veckan. Hade bara två lektioner och eftersom jag är sjuk så kunde jag inte vara med på den sista, så för min del blev det en lektion idag vilket var oerhört skönt.
Har nyss skrivit klart en läxa jag fick innan jag åkte. Svara på frågor om en text av Edgar Allan Poe. En jobbig text med konstiga frågor. Det tog tid men nu är jag färdig.

Om en stund ska jag hoppa på cykeln och åka hem till Malin. Ska kolla på Män som hatar kvinnor med henne och Emelie.  Myskväll med andra ord !


Kreta

Hade det jättebra i Kreta. Fint väder nästan varenda dag. Lite tråkigt bara att jag var sjuk hela veckan och tillslut fick jag antibiotika.
Men jag blev bättre och vi hade jättekul. Blev inte så brun men det gör egentligen inte så mycket.
Vi badade och solade mest. Det fanns inte så mycket annat att göra. Var in till stan en gång och shoppade lite annars så var vi bara vid hotellet och stranden.








Hemma

Nu är jag äntligen hemma från en vecka i härliga Kreta!

Torsdag

Sitter hemma nu och dricker te, för att förhoppningsvis bli bättre i halsen.
 Har snart packat klart också vilket känns skönt. Det blir att jag ska ut ikväll iaf så snart måste man ju göra sig klar för det med. Är lite strässad känner jag.
Men skriver när jag kommer hem om jag inte kommer åt en dator där!


Hoppas det är lika fint som på bilden :)

Sjuk !

Sista dagen i skolan idag innan jag åker till Kreta. Planet går 7 imorn bitti så åker härifrån ungefär tre i natt.
Självklart ska man gå och bli sjuk nu då precis innan man ska åka. Har ingen feber och huvudverken har gått över, men har därimot så ont i halsen så jag knappt kan svälja och alltså inte äta nått heller. Hoppas det försvinner tills vi ska åka iaf.
Skulle även ut ikväll med malin och massa fler, men får se hur det blir. Mår jag såhär så är det lika bra att stanna hemma.
Har inte packat än heller så måste ta tag i det också.

Har bara två lektioner i skolan idag och börjar tio. Det är väldigt skönt i alla fall !



Någon som vet hur jag kan bli av med ont i halsen snabbt  ? :)

RSS 2.0