Mors dag

Hejhej
Idag är det mors dag och imorse började jag mamma alex och linus med att åka till stugan för att mormor och morfar var där. Det blev mat, fika, badminton och så plockade jag lite blommor till mamma.
Vi åkte därifrån vid 4 och åkte direkt till köpis för att hämta upp pappa och sen åkte till forsbacka hem till farmor och farfar. Fikade där med och pratade lite innan det var dags att åka hem o göra/äta mat. Till maten fick mamma en tröja och en bok av mig och alex och pappa också.

Nu har jag precis skrivit klart en rapport till min lärare och gjort en uppgift till fitnessen imorn. Så när jag redovisat den imorn är jag klar med precis allt i skolan. Riktigt skönt , hehe :D


Nu blir det sova, godnatt !


Fredag 28/5

Åt Tacos igår hos malin och sen kollade vi på så ska det låta. Det var inga bra artister med och alla höll på att somna i soffan.
När det var slut började vi röra oss mot Boulongern där vi mötte Marran och Oskar. Vi gick ner till vattnet och metade.
Oskar fick en mask (fisken var så liten så den räknas inte som mer än mask), Malin fick en liten mört och jag fick två pluttiga abborrar.
När vi fiskat färdigt gick vi till en brygga fast vi satt oss inte på den utan på land, på en filt med massa ljus o så, fikade och hade trevligt. En lugn mysig kväll blev det !






Arbetsintervju

Hände inte mycket i skolan idag, fick veta betyg och vad som händer sista veckan i skolan. Så skönt, inte långt kvar nu!

Sen var jag på arbetsintervju idag. Det gick bra och jag får jobba om jag vill. Ska på introduktion om nån vecka och sen  får jag se hur det känns.
Roligt!

Snart blir de åka hem till Malin, myyyys :D


Är på väg

Fler bilder från balen är på väg, lägger in nu dom närmaste dagarna

Nu ska jag kolla på Desperate Housewives som jag missade igår. Tror det är näst sista avsnittet nu :/

Balen

Det var riktigt trevligt på balen i lördags och alla var så fina. Först var vi här, ,åt lite och annika fixade mitt hår. Hon är bra gullig hon och fint blev det.
En massa fotografering här innan vi åkte. Skulle åka nercabbat men det skulle blåst så mkt så när det var några hundra meter kvar tog vi ner taket.
När vi kom fram var det ännu mer fotografering och sen in för mat.
För och efterrätten var god men jag gillade inte varmrätten. Det blev massa musik och träffa folk sen. En superkväll !

Har inte hunnit lagt in nå bilder än men hittade lite av malin så mer kommer sen.












Hinner inte

Ska berätta om vår bal vi hade i lördags men jag hinner inte nu  måste iväg till skolan så gör det när jag kommer hem !


Haaappy

Dagen började med att malin kom och hämtade mig 05.45 imorse. Började ínventering på Stadium klockan 6. Höll på i nästan 7 timmar sen vart de mat på ikea! Gott, blev Helstekt ryggrad ;) hahaha
Sen fixade vi lite saker, åkte och solade och till sist åkte jag o mamma och hämtade min balklänning. De känns jättebra så hoppas på en toppendag imorn :D

Snart ska jag till malin och äta mat, Elisabeth fyller år idag. GRATTIS :D


Dags att åka till

Hejhå
Har vart med millan idag och solat nere vid gavleån i hagaström. Har även badat för första gången i år. Eller bada var kanske att ta i men jag har doppat hela mig iaf och det tycker jag var bra gjort !
Efter det var de hem och kolla hockey, Sverige-Danmark. Såg inte hela men vet att Sverige vann och jag tror det blev 4-2.

Nu är det snart dags att ta sig till gymmet. Var ett tag sen man var där nu.
Har även vart duktig och vart ute o gått/sprungit idag på morgonen!

Fel sms

Haha är inne och läser felskickade sms, riktigt kul.  www.felsms.com

Till: Mamma
Sms: Annie skulle komma över ikväll. Jag måste få låna din dildo som jag köra i henne. Förstår om batterierna är slut som du nöter på med den ;)
Svar: Nej vad har du fått sånt strunt i från. Sen tycker jag att jag ska få ha mitt privata för mig själv. Kommer du på söndag och äter middag?



Hahah va man skrattar, fast pinsamt om man skulle råka skriva fel själv nån gång  !


Missar skolan

Kul att jag ska gå till bussen, busskortet har gått ut och jag har inte en krona löst. Cykeln har punktering och går jag till skolan hinner jag inte fram förens vi har slutat. Så jag fick ringa och sjukanmäla mig, inte riktigt vad jag hade tänkt mig.
Men man får väl göra nått bra då istället. Jag har redan hunnit med att skriva tal och snart ska jag läsa ut en bok.
Senare blir det åka till smörnäs iaf med fitnessen!

Vet inte hur det blir

Jag har världens segaste kompis på svara just nu, fast hon jobbar så det är säkert därför men ändå. Inte kul för mig att sitta å vänta.
Blir äta mat hemma nu iaf så jag vet att man får i sig nått och sen så ska det låta tills att hon hör av sig ;)

Barnvakt

Barnvakt åt gustav idag :)



Ikväll blir de mys med Emelie ! (tror ja)


Glad men ändå

Måste säga att det var skönt att prata med Emelie idag. Känns som det var ett tag sen jag hade nån att prata med fast det säkert inte är så.
Jag är så glad hela tiden men ändå är det nått jag tänker på som gör att humöret växlar väldigt snabbt och enkelt. Att få tala om för nån vad som är fel eller åtminstonde vad jag tror är fel kändes väldigt skönt. Tack att du lyssnade <3

Sen är det en annan sak vad man kan göra åt sina problem , men det är så små saker så inget att tänka på, nu är de glada miner som gäller.

Imorn bitti ska jag och mamma till Annika och testa balfrisyr. Hoppas de blir bra nu s å vi inte måste göra om det flera gånger.. :)

Tennis

Vart ute med emelie och spelat tennis för första gången i år. Det märktes faktiskt inte att det var ett bra tag sen vi spelade, vi var mycket bättre nu än vi vart innan. Vila sig i form, jag tror det är det som fungerar bäst faktiskt ;) haha.




Mys i stugan

Vart i stugan i helgen , mysigt. Åkte o handlade lite, var i stockholm och så har vi kollat på grisar . Skriver mer närjag kommer hem från skolan.


Fotbollsmatch

Var väldigt skön dag precis som jag trode. När jag kom hem från skolan var det bara ut i solen o njuta. Sen var det träning klockan 5-6 och efter den lite fika. Jag cyklade eftersom mamma och pappa har tagit bilen och åkt till mora över helgen.  På vägen till träningen gick det jättelätt och det var bara skönt att vara ute men på vägen hem var det sån motvind så jag trode att jag aldrig skulle ta mig hem!

Tjugo i sju kom jag hem och hade varken ätit eller duschat och jag som skulle följa med malin på match. Har duschat nu så ska äta, får se om jag hinner se lite av matchen iaf .

När matchen är slut kommer kanske malin och elisabeth hit för att kolla på så ska det låta, Hoppas på det !


Vilken härlig dag

Godmorgon, vilken härlig dag det ser ut att bli!
Superfint väder och jag går bara  i skolan till 12. Har hela dagen framför sig så får se vad man hittar på då. Håller vädret i sig så blir det nog sitta i solen och  njuta en stund i alla fall. Men nu blir det åka till skolan


Träningen

TRäningen gick bra och de va riktigt kul , men dario körde hårt med oss så imorn kommer jag att ha träningsverk :o
Men det är skönt så det gör inte så mkt. Nu blir det hoppa i säng snart, det är en dag imorgon med
Godnatt :)

Jag som hade tänkt

Jag är ju ledig varje onsdag så den här dagen hade jag tänkt börja med att ta en promenad. Men nu när jag klev upp visade det sig att det inte var så varmt ute och det var väldigt molnigt. Kändes väldigt tråkigt så hoppas att det blir bättre längre fram på dagen.
Istället blir det nu att äta frukost och sen plugga lite fysik. Hoppade över mitt prov igår, dels för att jag inte kunde det men också för att jag hatar läraren.
Emilia kommer runt elva tror jag de var och då måste vi färdigställa vår PA rapport. Den känns inge bra alls och vette sjutton hur det kommer gå. Den ska lämnas in ikväll iaf så vår lärare hinner läsa igenom den tills imorn.


Här är tvålarna som vi har gjort, inte så snygga men dom fungerar!


Sitter hemma o

Sitter hemma o gör inte så mkt. Ska snart iväg och träna lilla gruppen sen blir det mys hos ida ikväll med henne, issa och kanske malin.
Måste äta nu sen ta cykeln och åka så skriver mer sen


Idas söta katt Mosse!


RSS 2.0